Home / Beauty  / Η Willow Smith ποζάρει για το άρωμα Mutiny!

Η Willow Smith ποζάρει για το άρωμα Mutiny!

H πανέμορφη κόρη του Will Smith πρωταγωνίστρια στο νέο άρωμα του Maison Margiela! 

Η εξωτική Willow Smith ενώνει τις δυνάμεις της με τις Sasha Lane, Hanne Gaby Odiele, Teddy Quinlivan, Molly Bair και Princess Nokia για την καμπάνια του καινούργιου αρώματος του fashion οίκου Maison Margiela. 

Η μόλις 17 ετών κόρη του Will Smith έχει ξεχωρίσει για τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια τη δική της πορεία στο χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα στον χώρο του τραγουδιού και της μόδας. Σήμερα, είναι ένα από τα πρόσωπα που επέλεξε ο οίκος για να συμμετέχει στην καμπάνια του αρώματός του Mutiny. 

Γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα και την μοναδικότητα ο γαλλικός οίκος μόδας Maison Margiel, λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο άρωμα, το Mutiny, το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από τότε που ο John Galliano εντάχθηκε στο δυναμικό του οίκου το 2014. 

 

 

www.maisonmargiela.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!