Home / Good Life  / Ταξίδι ζωής στο Νεπάλ!

Ταξίδι ζωής στο Νεπάλ!

Νεπάλ
Ένας τόσο διαφορετικός πολιτισμός ανοίγεται μπροστά σου, όταν επισκέπτεσαι το Νεπάλ. Αν αυτή η χώρα δε βρίσκεται στο bucket list σου, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις!

 

Μία χώρα με τόσο διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό μας. Ένα άλλο “σύμπαν” που περιμένει να το ανακαλύψεις. Το Νεπάλ είναι ταξίδι ζωής, μία μοναδική εμπειρία που θα σε γεμίσει ξεχωριστές εικόνες και έμπνευση που θα γεμίσει την ψυχή σου. Τα ταξίδια είναι μαγικά από κάθε άποψη και ο καθένας μας πρέπει να παίρνει τη δική του γεύση. Ξεκίνησε την εξόρμησή σου στο Νεπάλ από την πρωτεύουσα, το Κατμαντού. Μία πόλη γεμάτη ζωή, με αγορές, ναούς και πολύ φιλόξενους ανθρώπους. Ο ναός Bodhanath είναι must visit, όπως και το σύμπλεγμα ναών Πασουπατινάθ.

 

 

Γνώρισε την ιστορία της περιοχής με μία επίσκεψη στην αρχαιότερη πόλη του Νεπάλ, τη Μπακταπούρ, την οποία χαρακτηρίζουν ένα ζωντανό μουσείο. Φυσικά η συγκεκριμένη χώρα είναι γνωστή και για την κορυφή των Ιμαλαίων! Οι τουρίστες δοκιμάζουν ορειβασία και απολαμβάνουν φανταστική θέα. Αν δεν είσαι fun των extreme sports μεταφερθείτε στην πόλη της Ποκάρα, ένα τουριστικό θέατρο με λίμνες, πολύχρωμες βαρκούλες και εστιατόρια.

Ανεξαρτήτως τις πόλεις που θα επισκεφτείτε, σίγουρα θα πρέπει να ανακαλύψετε τα Θιβετιανά μοναστήρια και να γνωρίσετε τους μοναχούς που βρίσκονται εκεί. Στις πλατείες και στους ναούς θα ανακαλύψεις τον πολιτισμό. Ωστόσο, υπάρχουν και μέρη που θα αναζωογονήσουν την ψυχική ηρεμία σου. Ο κήπος των φτωχών είναι ένα από αυτά! Αν το Νεπάλ είναι στη bucket list σου ευχόμαστε να το επισκεφτείς. Αν δεν είναι, ήρθε η στιγμή να το προσθέσεις!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.