Home / Beauty  / Τα hot hair trends της νέας σεζόν!

Τα hot hair trends της νέας σεζόν!

Οι τάσεις στα μαλλιά που επιτάσσει η νέα σεζόν!

Ανανεωθείτε παίρνοντας ιδέες από τα hair trends που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Καθώς βρισκόμαστε στο Φθινόπωρο και θα οδεύσουμε σιγά σιγά προς τον Χειμώνα, είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε ένα upgrade στο look σας και να του χαρίσετε μια ιδιαίτερη νότα, διατηρώντας πάντοτε τα στοιχεία της προσωπικότητας σας. 

 
Λουλούδια και πάλι λουλούδια

Τα λουλούδια έχουν και το φθινόπωρο θέση στο look μας και μπορούν περίφημα να κοσμήσουν το τριχωτό της κεφαλής μας. Λουλούδια σε μεγαλύτερο ή και σε μικρότερο μέγεθος, σε έντονες ή πιο παλ αποχρώσεις μπορούν να γίνουν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στα μαλλιά σας. Άλλωτε πιο girly και άλλωτε πιο σαγηνευτικά, μπορούν να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας! 

 

Hair accessories

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά διαμορφώνουν τα look μας, δίνοντάς μας stylish και σύγχρονο αέρα. Φέτος, η μόδα μας οδηγεί στα accessories των ’90s. Ένα throwback trend με τα hairclips, τα τσιμπιδάκια, τα κοκαλάκια μαλλιών, ακόμη και τα κλάμερ (ω ναι!) να συνθέτουν τις επιλογές μας για ένα άψογο look που παντρεύει επιτυχημένα το παρελθόν με το παρόν! 

 

Baby hair

Τα baby hair είναι γλυκά, χαριτωμένα και χαρίζουν μια πνοή νεότητας στις εμφανίσεις μας. Είδαμε τα baby hair από τον οίκο Fendi στο Milan Fashion Week και λατρέψαμε την κομψότητα και τη μοντέρνα αισθητική που αποπνέουν! 

 

Φυσικό look

Φυσικό look, επιστροφή στην απλότητα (ή και στην ευκολία μας). Είδαμε το συγκεκριμένο non styling look στις πασαρέλες των Isabel Marant, Lanvin και Louis Vuitton και μας γοήτευσε η ατημέλητη ομορφιά του! Τι είναι άλλωστε πιο αυθεντικό από το φυσικό; 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!