Home / Fashion  / Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισό σου!

Οι πιο chic τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισό σου!

chic τρόποι

Η μεταβατική περίοδος είναι ιδανική για να απογειώσουμε τα αγαπημένά μας πουκάμισα. Ποιοι είναι οι πιο chic τρόποι για να το φορέσετε;

 

 

Διαχρονικό, αγαπημένο και πάντα κομψό, το πουκάμισο είναι και θα είναι in fashion. Ένα παντός καιρού item που ταιριάζει τέλεια με τη μεταβατική περίοδο. Ο καιρός αλλάζει μέσα απότομα μέχρι και μέσα στην ημέρα και γι αυτό δε φοράμε ακόμα crop tops και καλοκαιρινά μπλουζάκια. Με ένα πουκάμισο και με ένα ελαφρύ jacket ή blazer θα είστε και stylish και safe από τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Μάλιστα οι chic τρόποι που σας προτείνουμε να το φορέσεις μετατρέπουν το πουκάμισο σε πανωφόρι. Φορέστε ένα tank top ή ένα bodysuit και από πάνω ένα oversized shirt και έχετε ένα cool σύνολο, εύκολα και γρήγορα.

 

 

 

Φορέστε το με μία γραβάτα και μία φούστα, mini ή maxi, και απογειώστε το androgynous look. Για effortless και elegant εμφανίσεις συνδυάστε το με ένα jean ή ένα tailored παντελόνι. Προσθέστε και τα αγαπημένα σας loafers ή μπαλαρίνες για statement πινελιές. Επιλέγοντας ένα piece με fringes δίνετε αμέσως country, boho και 70s αναφορές στο στυλ σας.

 

 

Ένα πιο tight πουκάμισο με έντονο γιακά σε ριγέ print σίγουρα θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε το tennis core trend! Οι chic τρόποι για να φορέσετε ένα πουκάμισο είναι αδιαμφισβήτητα πολλοί! Παίξτε με τα χρώματα, τα styles και τις υφές για να τους κάνετε extra δημιουργικούς!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.