Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι νικητές στα Bafta και Critics Choice Awards

Οι νικητές στα Bafta και Critics Choice Awards

Ποιοι ήταν οι νικητές στα βραβεία Bafta και στα Critics Choice Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα;

 

Οι δύο τελευταίοι σταθμοί πριν από τα Oscars είναι γεγονός. Αυτό το σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Bafta και τα Critics Choice Awards. Ποιοι ήταν οι νικητές, που ίσως μας προαναγγέλλουν τους Academy winners; Η ταινία που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στα Barfta ήταν το Dune. Καλύτερη ταινία αναδείχθηκε το The Power of the Dog. Ο Will Smith ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία του πρώτου ανδρικού ρόλου. Στην κατηγορία Α γυναικείου ρόλου, νικήτρια αναδείχθηκε η Joanna Scanlan. Τέλος, το βραβείο για την καλύτερη βρετανική ταινία δόθηκε στο Belfast.

 

 

Όσον αφορά στα Critics Choice Awards, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η ταινία The Power of The Dog. Κέρδισε στις κατηγορίες best film, σκηνοθεσίας, προσαρμοσμένου σεναρίου και cinematography. Will Smith και Jessica Chastain απέσπασαν τα βραβεία Α ρόλου. Το HBO πρωτοστάτησε στις τηλεοπτικές κατηγορίες. Οι σειρές Succession και Ted Lasso “σάρωσαν” στα βραβεία. Οι νικητές, τόσο στα Bafta, όσο και στα Critics Choice Awards, ήταν, θα λέγαμε, αναμενόμενοι. Μένει να δούμε αν θα υπάρχουν εκπλήξεις στα Oscars. We hope so!

 

 

Δείτε όλους τους νικητές για τα Bafta εδώ και για τα Critics Choice Awards εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.