Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Damiano David πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Maserati  

Ο Damiano David πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Maserati  

Damiano David
Ο Damiano David αφήνει για λίγο τα performances με τους Måneskin, για να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του GranCabrio της Maserati.  

 

Για τις ανάγκες του λανσαρίσματος της νέας σειράς της Maserati, ο Damiano David βρέθηκε πίσω από το τιμόνι των νέων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων του brand, κάνοντας Dolce Vita στην Ιταλία. Με την ονομασία “It Turns You ON”, η νέα καμπάνια της Maserati εξιστορεί μία ιστορία που εξυμνεί κάθε αξία του brand: πάθος, όραμα, καινοτομία, διαίσθηση, αφοσίωση, ενθουσιασμό και, φυσικά, το ιταλικό πνεύμα.  

 

 

Η νέα καμπάνια δημιουργήθηκε στα πλαίσια της “Folgore Day”, μία εκδήλωση.που πραγματοποιήθηκε για την 110η επέτειο της Maserati. Η “Folgore Day” σηματοδότησε και επίσημα την είσοδο του brand σε μία νέα ηλεκτρική διάσταση,.όπου η σειρά Folgore είναι έτοιμη να κυριαρχήσει και να αντιπροσωπεύσει το μέλλον της Maserati σε όλο τον κόσμο.  

 

Maserati  

 

Η “Folgore Day” δεν αφορούσε μόνο την παρουσίαση νέων μοντέλων, αλλά και την τοποθέτηση της Maserati.στην πρώτη γραμμή της αγοράς ηλεκτρικών πολυτελών προϊόντων. Η εκδήλωση περιλάμβανε θεματικές περιοχές όπως η ηλεκτρική κινητικότητα, δείχνοντας καινοτόμα εξαρτήματα, όπως το ενσωματωμένο.πλαίσιο και τη ρύθμιση της μπαταρίας της Grecale Folgore,.και τις ευκαιρίες εξατομίκευσης που προσφέρονται μέσω του προγράμματος Maserati Fuoriserie. Επιπλέον, η στα πλαίσια της εκδήλωσης έκανε.το ντεμπούτο του το «TRIDENTE», ένα πολυτελές ηλεκτρικό σκάφος. 

 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada