Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι Josh O’ Connor, Mike Faist και Zendaya σκοράρουν στα σινεμά!

Οι Josh O’ Connor, Mike Faist και Zendaya σκοράρουν στα σινεμά!

Η αγάπη μας για τη Zendaya είναι δεδομένη. Ωστόσο η ηθοποιός δεν είναι η μόνη που τράβηξε το ενδιαφέρον μας στην ταινία Challengers. Ας γνωρίσουμε τους Josh O’ Connor και Mike Faist 

 

Είχαμε καιρό να δούμε μία κινηματογραφική ιστορία που δεν προέρχεται από remake ή από adopted σενάριο, αλλά που καταφέρνει να ξεχωρίσει. Το Challengers είναι μία δυνατή ταινία, με έντονα συναισθήματα, πολύ εφευρετική σκηνοθεσία και ερμηνείες που μας κρατούν σε αγωνία. Ένας από τους λόγους που θέλαμε να την παρακολουθήσαμε είναι η Zendaya, η οποία είναι ευρεύως γνωστή. Ωστόσο, γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι οι συμπρωταγωνιστές της είναι το ίδιο ταλαντούχοι… Ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε και τους Josh O’ Connor και Mike Faist.

 

Ο Josh O’ Connor ξεκίνησε με μικρά guests σε σειρές όπως το Doctor Who και το Peaky Blinders. Οι breakthrough ρόλοι που του έδωσαν την αναγνώριση που άξιζε είναι στην ταινία God’s Own Country, όπου κέρδισε British Independent Film Award και ο ρόλος του ως King Charles στο The Crown, για τον οποίο κέρδισε Emmy. Οι κριτικοί δήλωσαν ότι είναι ένας ταπεινός χαμελέων με πολύ δυνατό και εντυπωσιακό υποκριτικό ταλέντο. Η αγαπημένη του ταινία είναι το.Eternal Sunshine of the spotless mind, παίζει πολύ καλά κιθάρα, λατρεύει τις δραστηριότητες, τα ταξίδια και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

 

Ο Mike Faist έχει υπάρξει υποψήφιος για Tony και British Academy Film Award και έχει κερδίσει Grammy και Daytime Emmy Award. Και ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί με άκρως θετικά σχόλια για τις ερμηνείες του. Πέρα από το Challengers, τον ξεχωρίζουμε στην ταινία West Side Story και στη σειρά Panic. Έχει άδεια πιλότου και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να είναι κλόουν σε παιδικά parties.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.