Home / Men  / Grooming  / Ο Jake Gyllenhaal για το Luna Rossa Ocean της Prada

Ο Jake Gyllenhaal για το Luna Rossa Ocean της Prada

Ο ηθοποίος πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ τριών μερών για το λανσάρισμα του αρώματος Prada Luna Rossa Ocean.

Ο Jake Gyllenhaal επιλέχθηκε ως το πρόσωπο του νέου αντρικού αρώματος της Parada, Luna Rossa Ocean. Aν και ο ίδιος μεγάλωσε έχοντας ως χόμπυ την ιστιοπλοΐα, τίποτα όπως λέει δεν συγκρίνεται με το Luna Rossa, το σκάφος της Prada, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του βίντεο της καμπάνιας.

 

“Είναι σαν να μπαίνεις σε διαστημόπλοιο”, είπε ο ίδιος, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας-ντοκιμαντέρ τριών μερών, με τίτλο “Beyond the Line”, σε σκηνοθεσία Nicolas Davenel και Vanessa Dumont.

 

Έγινε το πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Prada Luna Rossa Ocean το καλοκαίρι του 2021, ενώ τώρα λανσάρεται η πιο έντονη έκδοση του αρώματος, που ονομάζεται Luna Rossa Ocean Le Parfum, ένα άρωμα κεχριμπαριού fougère από τους αρωματοποιούς του IFF Anne Flipo και Carlos Benaïm.

 

 

Πέρασε πολύ χρόνο σε ιστιοπλοϊκά με τον θείο του μεγαλώνοντας. Ωστόσο, είπε ότι τον εξέπληξε που θα του εμπιστεύονταν το Luna Rossa, έστω και για τρεισήμισι λεπτά.

 

Ο ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται στην ταινία “Road House” που μόλις κυκλοφόρησε, είναι πάντα δραστήριος. Επομένως δεν χρειαζόταν φυσική προπόνηση για το γύρισμα. Έμεινε έκπληκτος με το πώς το σκάφος Luna Rossa τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια, με ποδήλατα από κάτω του.

 

Για το Luna Rossa, ο Gyllenhaal είπε: “Νιώθεις σαν να πετάς. Η αξιοποίηση του ανέμου, όσο παλιά κι αν είναι αυτή η ιδέα, είναι πιο γρήγορη από οτιδήποτε άλλο”. Ο ρόλος του στο ντοκιμαντέρ ήρθε πολύ φυσικά. “Λατρεύω τόσο βαθιά την τέχνη αυτού που κάνω. Πάντα προσπαθώ να προκαλώ τον εαυτό μου, να παραμένω περίεργος, να διατηρώ ποικιλία και να αλλάζω διαφορετικούς κόσμους. Αυτό ταιριάζει με αυτό που κάνουν η κυρία Prada και ο Raf Simons”.

 

 

“Τo brand ξεδιπλώνεται από την πλευρά του beauty και εδραιώνεται πολύ έντονα στον τομέα των αρωμάτων», δήλωσε ο Yann Andrea, διεθνής γενικός διευθυντής της Prada Beauty.

 

Στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική το 2023 η Prada κατέλαβε την 15η θέση μεταξύ των αρωμάτων. Το Paradoxe ήρθε στη 12η θέση, ενώ το Luna Rossa κατέλαβε την 11η.

 

www.prada-beauty.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath