Home / Men  / Ο Pharrell Williams επιστρέφει στο Χονγκ Κονγκ για τη Louis Vuitton

Ο Pharrell Williams επιστρέφει στο Χονγκ Κονγκ για τη Louis Vuitton

Ο Pharrell Williams
O Pharrell Williams γυρίζει πίσω στο Χονγκ Κονγκ και παρουσιάζει τη navy-inspired συλλογή του για τη Louis Vuitton.

 

Στο τέλος του περασμένου έτους, ο Pharrell Williams έφερε τη δεύτερη συλλογή του για τη Louis στο Χονγκ Κονγκ. Η συγκεκριμένη συλλογή, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε μια μαγευτική επίδειξη στο Χονγκ Κονγκ,.συμβολίζει μια φρέσκια και τολμηρή κατεύθυνση κάτω από το δημιουργικό όραμα του creative director του ανδρικού τμήματος για τον εμβληματικό γαλλικό οίκο μόδας.

 

Pharrell Williams

 

Η δυναμική πόλη του Χονγκ Κονγκ, γνωστή για το ζωντανό αστικό της τοπίο και τα γραφικά λιμάνια,.χρησίμευσε ως το τέλειο σκηνικό για το ντεμπούτο αυτής της συλλογής. Η απόφαση να φιλοξενηθεί η αποκάλυψη στο Χονγκ Κονγκ ήταν στοχευμένη, με σκοπό να επιβεβαιώσει την επιρροή που είχε η πόλη στην αισθητική της συλλογής.

 

Louis Vuitton

 

Η συλλογή Pre-Fall 2024 αποτελεί φόρο τιμής στο περιπετειώδες πνεύμα της θάλασσας. Τα σχέδια συνδυάζουν τα παραδοσιακά ναυτικά στοιχεία με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Η χρήση του ναυτικού «πισσάρου», ενός παραδοσιακού προστατευτικού ενδύματος, προσαρμόζεται δημιουργικά σε κοστούμια και μπλέιζερ, εμφυσώντας ένα ιστορικό στοιχείο στα σύγχρονα ανδρικά ρούχα. Τα κομμάτια εμφανίζονται σε αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας και συμπληρώνονται από νέα σχέδια εμβληματικών αξεσουάρ της Louis Vuitton,.συμπεριλαμβανομένης της τσάντας Keepall, η οποία επανερμηνεύτηκε με σκοπό να εναρμονιστεί με την αισθητική της συλλογής. ο Pharrell Williams 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada