Home / Beauty  / Η Rita Ora κυκλοφόρησε και επίσημα το hair care brand της

Η Rita Ora κυκλοφόρησε και επίσημα το hair care brand της

Rita Ora
Η Rita Ora μπαίνει και επίσημα στον κόσμο του beauty, με το νέο της hair care brand, Typebea. 

 

Ακολουθώντας τα επιχειρηματικά βήματα της Beyoncé και Matilda Djerf,.η Rita Ora λάνσαρε τη δική της σειρά με hair care προϊόντα. Η καλλιτέχνιδα συνεργάστηκε με την Anna Lahey και μαζί δημιούργησαν το Typebea, εμπνευσμένο από το ταξίδι.περιποίησης μαλλιών της Ora, κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

 

Μπορεί η επίσημη κυκλοφορία του Typebea να έγινε τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας,.ωστόσο το brand αναπτυσσόταν για τρία χρόνια.Για τρία χρόνια δώσαμε την καρδιά μας και τους προσωπικούς μας αγώνες για τη δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων,.που αναγνωρίζουν τη στενή σχέση μεταξύ μαλλιών και αυτοπεποίθησης”, αναφέρουν οι δύο συνεργάτιδες σχετικά με την ανάπτυξη του Typebea.

 

Typebea

 

Τα προϊόντα του Typebea περιέχουν baicapil, ένα φυσικό σύμπλεγμα βοτανικών εκχυλισμάτων.κλινικά μελετημένο για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών, τη βελτίωση της πυκνότητας των μαλλιών και την ενίσχυση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς καμία επιβλαβή επίδραση. Παράλληλα, η σειρά μερίμνησε και για τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα του brand δεν περιέχουν θειικά άλατα -τα οποία απομακρύνουν τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής, προκαλώντας ερεθισμό. Το Typebea επιλέγει απαλά απολεπιστικά συστατικά για βαθύ καθαρισμό, που δεν απομακρύνουν τα απαραίτητα έλαια που χρειάζονται τα μαλλιά, για να διατηρηθούν υγιή.

 

Η Rita Ora εξηγεί ότι θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ερωτευτούν ξανά.τα μαλλιά τους, παρέχοντας παράλληλα μια σειρά προϊόντων που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada