Home / Good Life  / Art & Culture  / Σινεμά στη Θεσσαλονίκη: Οι ταινίες που παίζουν τώρα

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη: Οι ταινίες που παίζουν τώρα

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη με νέες και πετυχημένες κυκλοφορίες. Ποια από τις ταινίες θα διαλέξετε;

 

Πέμπτη σήμερα και γιορτάζουμε τη μέρα με νέες κυκλοφορίες για το σινεμά στη Θεσσαλονίκη! Εδώ θα βρείτε έναν πλήρη κινηματογραφικό οδηγό της πόλης, που θα σας πείσει να επισκεφτείτε το κοντινό σας σινεμά και να απολαύσετε την τέχνη του. Οι πιο hot καινούργιες ταινίες των σινεμά στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής: Η μέθοδος των Williams, Ένας οργισμένος άνδρας εκδικείται και Uncharted. Στην πρώτη, ο Will Smith πρωταγωνιστεί στην αληθινή ιστορία του προπονητή tennis Richard Williams, ο οποίος αποφάσισε να γράψει ιστορία με τις δύο κόρες του. Ο Jason Statham έρχεται γεμάτος δράση στην ταινία Ένας οργισμένος άνδρας εκδικείται. Τέλος, ο Tom Holland πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο διάσημα video παιχνίδια, το Uncharted. Αυτές είναι οι τρεις καινούργιες ταινίες.

 

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο αυτές οι τρεις νέες κυκλοφορίες. Τι άλλο θα δούμε; Marry Me, η καινούργια ταινία της Jlo, Έγκλημα στον Νείλο με τον Ηρακλή Πουαρό και το διάσημο thriller Scream 5. Από τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείψουν ταινίες με εξαιρετικές κριτικές και υποψηφιότητες για Oscar. Belfast, Licorice Pizza, The French Dispatch και Nightmare Alley. Φυσικά, στα σινεμά της πόλης παίζονται ακόμα και εκπληκτικές ταινίες, όπως το φαινόμενο Spider-Man No Way Home και η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή Σμύρνη μου Αγαπημένη. Για τους μικρούς μας φίλους κυκλοφορούν πέντε εκπληκτικές ταινίες. Encanto Ένας μαγικός κόσμος, Clifford o κόκκινος σκύλος, Τραγούδα 2, Μια χαρούμενη οικογένεια 2 και Σχέδιο Απόδρασης. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα trailer για τις ταινίες που παίζονται αυτήν τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη.

 

Σινεμά στη Θεσσαλονίκη σημαίνει κινηματογράφος στα καλύτερά του! Οι ταινίες που αξίζει να δεις αυτήν την περίοδο. Εσύ ποια θα διαλέξεις;

 

King Rechard

 

Ένας οργισμένος άνδρας εκδικείται

 

Uncharted

 

Marry Me

 

Belfast

 

Licorice Pizza

 

The French Dispatch

 

Nightmare Alley

 

Spider-Man No Way Home

 

Σμύρνη μου Αγαπημένη

 
Παιδικές ταινίες:
 
Encanto Ένας μαγικός κόσμος

 

Clifford, o κόκκινος σκύλος

 

Μια χαρούμενη οικογένεια 2

 

Τραγούδα 2

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.