Home / Beauty  / Η νέα μάσκαρα της The Unseen Beauty φέρνει επανάσταση!

Η νέα μάσκαρα της The Unseen Beauty φέρνει επανάσταση!

The Unseen Beauty

Η καινούργια ICYMI μάσκαρα της The Unseen Beauty είναι ένα καινοτόμο προϊόν που φέρνει επανάσταση στον χώρο της ομορφιάς.

 

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στα καλλυντικά μας, από τη μάσκαρα μέχρι το eyeliner. Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες ξεφεύγουν από τη συμβατική μαύρη απόχρωση και φέρνουν νέα χρώματα στην αγορά. Ωστόσο, πολλοί λάτρεις του μακιγιάζ δε γνωρίζουν πώς μερικά από τα αγαπημένα μας προιόντα αποκτούν την πλούσια τολμηρή χρωστική τους. Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά παίρνουν το χρώμα τους από υλικά όπως αργό πετρέλαιο, άνθρακα ή άλλους μη ανανεώσιμους πόρους, όπως το οξείδιο του σιδήρου. Και σύμφωνα με την The Unseen Beauty αυτοί οι πόροι πολλές φορές αποκτώνται μέσω ανήθικων πρακτικών εξόρυξης.

 

Η νέα μάσκαρα του brand με όνομα ICYMI είναι η πρώτη που δημιουργήθηκε με βιώσιμη χρωστική ουσία, κατασκευασμένη από ανακυκλωμένη βιομάζα φυκιών. Η συλλογή Absorption” της Unseen βρίσκεται πέντε χρόνια στα σκαριά και εκτός από μάσκαρα περιλαμβάνει και eyeliner. Για την επίτευξη αυτής της καινοτόμου και επαναστατικής σειράς, το brand συνεργάστηκε με την εταιρεία Living Ink, που κατασκευάζει βιοϋλικά. Μαζί δημιούργησαν ασφαλή προϊόντα για τα μάτια και το δέρμα, “αρνητικά στον άνθρακα”, μειώνοντας τις εκπομπές του κατά 200%. Ανακαλύψτε τα νέα make up products στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.