Home / Cozyhome  / Μία πολυαισθητηριακή εμπειρία από την Poliform στη Salone del Mobile

Μία πολυαισθητηριακή εμπειρία από την Poliform στη Salone del Mobile

Poliform
Για μία ακόμη χρονιά, η Poliform βρέθηκε στη Salone del Mobile, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή design εμπειρία. Μέσα από μία ιδιαίτερη σκηνογραφία, το design brand ανέδειξε τη σχεδιαστική του εξέλιξη, παρουσιάζοντας τον κομψό και σύγχρονο lifestyle που προσφέρουν τα προϊόντα του.  

 

Δίνοντας το παρόν στο μεγαλύτερο design event του Μιλάνου, η Poliform αποκάλυψε τον ανανεωμένο τρόπο ζωής της. Το εντυπωσιακό stand της ισορρόπησε ανάμεσα στις διαφορετικές σχεδιαστικές επιρροές των νέων της προϊόντων,.με τη νέα της συλλογή να συνδυάζεται αρμονικά με το “Poliform Style”, δίνοντας ζωή στο ιδανικό της σύγχρονης καθημερινότητας, πάντοτε πιστό στην κομψότητα και τη διαχρονικότητα. 

 

Poliform

 

Η αρχιτεκτονική του περιπτέρου της φιλοξενούσε ένα ζωντανό “παραμύθι”,.το οποίο δημιουργούσε μία πολυαισθητηριακή ατμόσφαιρα. Τα αρώματα, οι απαλές μελωδίες και τα έντονα χρώμα που επιλέχθηκαν, καθοδηγούσαν τους επισκέπτες της Salone del Mobile μέσα σε έναν χώρο, που έμοιαζε με μία ολοκληρωμένη πολυτελή κατοικία.  

 

Salone del Mobile

 

Τα νέα προϊόντα της Poliform, που παρουσιάστηκαν στη Salone del Mobile,.είχαν την υπογραφή των Jean-Marie Massaud και.Emmanuel Gallina, ενώ για πρώτη φορά στη θέση του σχεδιαστή βρέθηκε ο Stefano Belingardi Clusoni. Τα κύρια νέα προϊόντα, εμπνευσμένα από διαφορετικές αισθητικές, έδωσαν ρυθμό στους διάφορους χώρους του καθιστικού, το σαλονιού και του υπνοδωματίου. Τα κύρια νέα προϊόντα, εμπνευσμένα από διαφορετικές αισθητικές, έδωσαν ρυθμό στους διάφορους χώρους του καθιστικού,.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada