Home / Fashion  / Όλα τα φώτα στραμμένα στο Παρίσι

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Παρίσι

Αυτό το σαββατοκύριακο όλα τα βλέμματα στράφηκαν και πάλι στο Παρίσι. Η Εβδομάδα Μόδας είχε μερικές συναρπαστικές στιγμές! Ας τις ανακαλύψουμε!

 

Η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα μείνει στην ιστορία. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να “συνέλθουμε” από το Coperni show. Οι σχεδιαστές μαζί με τη Bella Hadid χάρισαν στον κόσμο της μόδας ένα show που θα μείνει αξέχαστο. Το supermodel εμφανίστηκε στην πασαρέλα μόνο με ένα λευκό εσώρουχο και στη συνέχεια την ψέκασαν με ένα λευκό υγρό από ύφασμα και σχημάτισαν live ένα φόρεμα! Το κοινό δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε! Για δύο μέρες αυτή η iconic στιγμή ήταν δικαίως το μόνο που βλέπαμε στα social media.

 

\

 

Make love not war τόνισε ο Demna Gvasalia με το Balenciaga show του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Ο σχεδιαστής επέλεξε ένα πολύ σκοτεινό σκηνικό, γεμάτο λάσπη, το οποίο έμοιαζε να βρίσκεται κάτω από τη γη. Μέσα από αυτό ο Demna ήθελε να εκφράσει ένα προσγειωμένο state of mind, δίνοντας και πάλι κάτι το διαφορετικό και ανατρεπτικό. Ο Kanye West άνοιξε το show ως ο main character για το show του οίκου.

 

 

Όλα τα μεγαλύτερα trends της σεζόν απογειώθηκαν από το show του οίκου Givenchy. Μία υπέροχη γκαρνταρόμπα του σήμερα. Denim, hoodies με tweed, ρομαντικές μπλούζες, bomber jackets, midi φούστες και tops, shirted φορέματα, γάντια, mules και μπότες. Ο σχεδιαστής Matthew Williams συνεργάστηκε με τη fashion expert Carine Roitfeld και το αποτέλεσμα ήταν σύγχρονο, edgy και πολύ εντυπωσιακό.

 

Ο Pierpaolo Piccioli στη νέα Valentino συλλογή έδωσε προτεραιότητα στην ευελιξία, ώστε τα κομμάτια του να φιλοξενήσουν κάθε σχήμα σώματος. Μάλιστα ο ίδιος γιόρτασε όχι μόνο τα διαφορετικά body shapes αλλά και τις διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος, τις οποίες ταίριαξε με τις αποχρώσεις της συλλογής. Για τον ίδιο η μόδα δεν πρέπει να έχει αποκλειστικότητα, ένα λευκό πουκάμισο, για παράδειγμα, θα πρέπει να είναι για όλους, μία ιδέα πολύ πιο σύγχρονη και πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

 

 

Η καινούργια Vivian Westwood συλλογή ήταν πιο ρομαντική, πολύ πιο βιώσιμη και εμπνευσμένη από την περίοδο της Αναγέννησης. Ο σχεδιαστής Andreas Kronthaler δημιούργησε την πιο ονειρεμένη του συλλογή μέχρι στιγμής μέσα από μία θεατρική παράσταση.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.