Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Candice Swanepoel στη νέα Yeezy Gap campaign

Η Candice Swanepoel στη νέα Yeezy Gap campaign

Ο Kanye West επέλεξε το μοντέλο Candice Swanepoel ως πρωταγωνίστρια της νέας του καμπάνιας Yeezy Gap.

 

Η καινούργια ατμοσφαιρική καμπάνια της συνεργασίας Yeezy Gap θα σας μαγέψει. Εμπνευσμένος από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τα σκηνικά από τις συναυλίες του, ο Kanye West ξέρει πώς να εντυπωσιάζει. Μία ατμοσφαιρική φωτογράφηση, γεμάτη μυστήριο που μοιάζει να είναι βγαλμένη από το μέλλον. Για πρωταγωνίστρια επέλεξε την Candice Swanepoel. Το μοντέλο, όπως δεν το έχουμε ξαναδεί, αποτυπώνει ακριβώς το πνεύμα της συνεργασίας και αιχμαλωτίζει το κοινό. Ο ταλαντούχος Nick Knight επιμελήθηκε την καμπάνια.

 

Candice

 

Στην πρώτη φωτογραφία η Candice Swanepoel φοράει μόνο τα iconic γυαλιά ηλίου buzzy YR 3022 YZYGAP SHDZ. Στο δεύτερο πλάνο βλέπουμε το μοντέλο να αλλάζει τελείως look και να φοράει oversized YEEZY μπότες, μαύρο κολάν, μπουφάν με κουκούλα και το ολοκαίνουργιο YZY BCK PCK. Το μοντέλο δήλωσε το πόσο συναρπαστικό ήταν να συμμετέχει σε αυτήν την καμπάνια, η οποία ήξερε από την αρχή ότι θα είναι iconic. Όλοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα Yeezy γυαλιά ηλίου του Kanye West τα οποία θεωρούνται must.

 

Από την άλλη πλευρά ο φωτογράφος χαρακτήρισε τον Kanye West ως έναν οραματιστή που προσπαθεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Η Yeezy Gap campaign με την Candice Swanepoel μοιάζει με μία ανεπιθύμητη ή τρομακτική ταινία που, όμως, θα έχει σίγουρο happy end.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.