Home / Fashion  / Φθινόπωρο ’22: Τι θα φορέσουμε part2!

Φθινόπωρο ’22: Τι θα φορέσουμε part2!

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις για το φετινό φθινόπωρο; Επιστρέφουμε με το δεύτερο μέρος για το κεφάλαιο Φθινόπωρο ’22: Τι θα φορέσουμε!

 

Στο προηγούμενο άρθρο Φθινόπωρο ’22: Τι θα φορέσουμε δώσαμε περισσότερο προσοχή στα styles που θα είναι τάση αυτήν τη σεζόν! Πριν προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος ας κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση! Ποια είναι τα styles; Y2K αισθητική, barbie core, oversized jackets, knit wear και κορσές! Ήρθε η στιγμή να εμπλουτίσουμε αυτόν τον κατάλογο με πέντε ακόμα κομμάτια που θα λατρέψουμε να φοράμε τη σεζόν που έρχεται! Εννοείται πώς δεν θα σταματήσουμε εδώ! Θα επανέλθουμε με ακόμα περισσότερες τάσεις!

 

Η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης μας για το Φθινόπωρο ’22 είναι τα scandi girls. Λατρεύουμε το street style τους το οποίο κάνει δυναμική επιστροφή στην Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης! Ο οίκος Balenciaga και το style που αντιπροσωπεύει μονοπωλεί το ενδιαφέρον των fashion girls! Let’s start!

 

Grunge style is back! Zoe Kravitz και Alexa Demie αποτελούν τα fashion icons της χρονιάς. Baggy jeans, t-shirts με rock μπάντες, αρβυλάκια, leather jackets και grunge γυαλιά ηλίου!

 

Cargo pants και φούστες. Το απόλυτο trend δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα για Φθινόπωρο ’22. Παράλληλα ο Marc Jacobs έκανε και πάλι in fashion τις maxi low rise φούστες.

 

Total denim or total leather. Ο sexiest τρόπος να φορέσετε τα δύο iconic υφάσματα είναι με ένα ολοκληρωμένο look!

 

Hobo bags. Καθώς τα 00s επέστρεψαν αυτή είναι η τσάντα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

 

Διαφάνειες. Αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο chic τρόπο. Διαφάνειες και cut outs για looks που θα μείνουν αξέχαστα.

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.