Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι πιο iconic εμφανίσεις της Paris Fashion Week SS23

Οι πιο iconic εμφανίσεις της Paris Fashion Week SS23

Paris Fashion Week SS23
Η Paris Fashion Week SS23 χάρισε στον κόσμο της μόδας μερικές ιδιαίτερα λαμπερές στιγμές. Πολλοί ήταν οι celebrities που παρευρέθηκαν σε front-rows και red carpets, χαρίζοντάς μας κάποιες από τις πιο iconic εμφανίσεις της χρονιάς.

 

Αναμφισβήτητα, η φετινή εβδομάδα μόδας στο Παρίσι έδωσε μερικές από τις πιο μεγάλες fashion στιγμές, οι οποίες θα χαραχτούν βαθιά στην ιστορία της μόδας. Αμέτρητοι ήταν οι celebrtities που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της μόδας, για να θαυμάσουν από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες των οίκων μόδας. Είτε στα front-rows, είτε στα λαμπερά after parties, οι celebrities έδωσαν μερικές από τις πιο λαμπερές τους εμφανίσεις στην Paris Fashion Week 2022. Ωστόσο, πριν δούμε τα glam outfits, ας κάνουμε ένα mini recap στις στιγμές που θα γράψουν ιστορία στον κόσμο της μόδας.

 

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της Paris Fashion Week SS23 ήταν αναμφισβήτητα η εμφάνιση της Bella Hadid στην πασαρέλα του οίκου Coperni. Στο τέλος της επίδειξης της συλλογής SS2023, οι παρευρισκόμενοι έγιναν μάρτυρες ενός από τα πιο μοναδικά θεάματα, όχι μόνο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, αλλά της μόδας γενικότερα! Οι δημιουργοί της Coperni σχεδίασαν ένα εντυπωσιακό μεν, minimal δε, φόρεμα από το μηδέν, χρησιμοποιώντας ως καμβά το γνωστό μοντέλο. Για την ακρίβεια, ψέκασαν ένα ειδικό υγρό πάνω στη Bella, που μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώθηκε σε ύφασμα. Μάλιστα, η ίδια η Bella χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εμπειρία ως την καλύτερη της καριέρας της!

 

 

 

Παράλληλα, έκπληξη προκάλεσε και η εμφάνιση του Kanye West στην επίδειξη της Balenciaga. Ο γνωστός rapper, το στυλ του οποίου έχει συνδεθεί απόλυτα με τις street wear δημιουργίες του οίκου, άνοιξε την επίδειξη στο Parc des Expositions, υπό τους ήχους techno μουσικής. Ο σχεδιαστής του show, Demna Gvasalia, ανέφερε ότι το runway είναι αφιερωμένο στην ανθρώπινη απελευθέρωση, προσθέτοντας “ας αφήσουμε τους ανθρώπους να είναι οτιδήποτε και ας κάνουμε έρωτα, όχι πόλεμο”.

 

https://www.instagram.com/p/CjOewZZopwK/

 

Εκτός από αυτές τις μοναδικές στιγμές στις πασαρέλες της Paris Fashion Week SS23, οι celebrities έδωσαν τις δικές τους iconic εμφανίσεις, τραβώντας όλα τα βλέμματα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CjONeSGLDE3/

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Kylie Jenner/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada