Home / Men  / Grooming  / Ανδρική περιποίηση: Οι μεγαλύτερες τάσεις για το 2022

Ανδρική περιποίηση: Οι μεγαλύτερες τάσεις για το 2022

grooming products for men
H ζήτηση στην ανδρική περιποίηση έχει αυξηθεί και αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.

 

Στην πραγματικότητα, οι άντρες εξακολουθούν να προτιμούν τα παραδοσιακά προϊόντα ανδρικής περιποίησης. Οι συσκευές ξυρίσματος και τα προϊόντα styling για τα μαλλιά εξακολουθούν να έχουν την τιμητική τους. Σε δεύτερη μοίρα για την ανδρική περιποίηση έρχονται τα προϊόντα για το δέρμα και το σώμα, καθώς και οι αντίστοιχες συσκευές. Ωστόσο, όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν νέα ανδρικά προϊόντα, που εστιάζουν στην αντιγήρανση, στην ανανέωση της επιδερμίδας και συνολικά στο πιο υγιές δέρμα.

 

Ποιες είναι, λοιπόν, οι top τάσεις στην ανδρική περιποίηση για το 2022;

 

man botox

 

Δερματικά Fillers και Botox

Οι μικρές παρεμβάσεις με ενέσιμα “τσιμπήματα”, εγχύσεις υαλουρονικού οξέος και botox θεωρούνται συνήθεις τα τελευταία χρόνια. Πλέον, και οι άνδρες αγκαλιάζουν τις βελτιώσεις, που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι θεραπείες. Δημοφιλέστερες είναι οι επεμβάσεις που βοηθούν στον τετραγωνισμό του σαγονιού, στη διόρθωση της μύτης ή στην αντιμετώπιση των ρυτίδων στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια.

Βοτανική περιποίηση δέρματος 

H περιποίηση του δέρματος ήταν ένας τομέας που θεωρούταν αρκετά εξειδικευμένος. Ωστόσο, τα περασμένα χρόνια, οι νέες τάσεις στην αγορά τον μετέτρεψαν σε μαζικό, με ταχύτατους ρυθμούς! Η γραμμή, ανάμεσα σε αυτούς που εξακολουθούν να επιλέγουν φυσικά προϊόντα και σε όσους αναζητούν πιο εξειδικευμένες λύσεις ανδρικής περιποίησης, είναι αρκετά λεπτή. Οι βοτανικές σειρές περιποίησης του δέρματος γεφυρώνουν αυτό το χάσμα, αφού προσφέρουν φυσική απαλότητα στην περιποίηση του δέρματος.

Συσκευές περιποίησης δέρματος

Μία ακόμα τάση είναι αυτή των συσκευών περιποίησης του δέρματος. Πολλές είναι οι συσκευές, που έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση, κάτι που διευκολύνει την προσωπική περιποίηση των αντρών. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες, που υπόσχονται εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως είναι η θεραπεία LED. Η αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία της ακμής και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και των ρυτίδων έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της.

Συμπληρώματα για το δέρμα

Τα ειδικά συμπληρώματα για το δέρμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2022. Υπάρχουν συμπληρώματα που αφορούν στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια, ακόμα και συμπληρώματα για πιο γεμάτα γένια. Στόχος αυτών των προϊόντων είναι να προάγουν την ομορφιά, που πηγάζει από μέσα σου! Πρόκειται, λοιπόν, για συμπληρώματα, που τροφοδοτούν τον οργανισμό με πολύτιμα συστατικά και λειτουργούν παράλληλα με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights