Home / Men  / Grooming  / Το νέο άρωμα Uncut Gem είναι μία ωδή στις αντιθέσεις

Το νέο άρωμα Uncut Gem είναι μία ωδή στις αντιθέσεις

Uncut Gem
O Maurice Roucel και ο Frédéric Malle ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα αντρικά αρώματα. Το Uncut Gem, τόσο έντονο, όσο και απαλό, είναι μία ωδή στις αντιθέσεις.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός επιχειρηματίας αρωμάτων Frédéric Malle και ο φίλος του και αρωματοποιός Maurice Roucel συνεργάζονται. Αυτήν τη φορά, ο θρύλος της αρωματοποιίας δημιουργεί ένα από τα πιο σαγηνευτικά και εκλεπτυσμένα αντρικά αρώματα. Το νέο Uncut Gem είναι ο ορισμός της αντίθεσης, καθώς προσδίδει έναν συνδυασμό έντονης, απαλής, κλασικής, αλλά, και φρέσκιας αίσθησης.

 

 

Ο Frédéric Malle είχε την ανάγκη να δημιουργήσει ένα άρωμα, το οποίο “φλερτάρει” με τους παρωχημένους κώδικες της αρρενωπότητας. Την ίδια στιγμή, αξιοποιεί τη δύναμή τους, για να δημιουργήσει κάτι όμορφο και ακαταμάχητο. Ο Maurice Roucel, θρύλος στον κόσμο της αρωματοποιίας, είναι ένας από τους πρώτους συνεργάτες και καλός φίλος του Malle, αλλά και δημιουργός αρκετών εμβληματικών αρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του Musc Ravageur. Για χρόνια, ο Malle ήταν γοητευμένος από το προσωπικό άρωμα του Roucel, ένα μοναδικό άρωμα που είχε δημιουργήσει ο αρωματοποιός στο εργαστήριό του, αποκλειστικά για δική του χρήση.

 

 

Οι πικάντικες νότες κορυφής από ginger, περγαμόντο, μανταρίνι, angelica root και μοσχοκάρυδο οδηγούν στη “φωτιά”, που κρύβεται μέσα του: μια συμφωνία από vetiver, frankincense, μεγάλη δόση από amber και musk, που δένουν απόλυτα με την επιδερμίδα. Κατά μία έννοια, το νέο Uncut Gem είναι μία εξέλιξη του θρυλικού Musc Ravageur.

 

“Εκτός από μία αίσθηση φρεσκάδας, διαθέτει και κάτι εντελώς ακαταμάχητο. Με πολλά φρέσκα, φυσικά συστατικά και musk, έχει μία ελκυστική, αλλά και εκλεπτυσμένη αίσθηση”, αναφέρει σχετικά ο Frédéric Malle.

 

 

Δημιουργώντας το Uncut Gem, οι Roucel και Malle επιδίωξαν να “παίξουν” με τις αντιθέσεις. Και κατάφεραν, τελικά, να προσδώσουν στο νέο άρωμα μία έντονη, αλλά ταυτόχρονα απαλή, κλασική, αλλά παράλληλα φρέσκια νότα.

 

fredericmalle.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada