Home / Fashion  / Το total beige look είναι η απογείωση του chicness

Το total beige look είναι η απογείωση του chicness

total beige look
Το μπεζ είναι ένα από τα πιο safe και διαχρονικά χρώματα. Όπως και να επιλέξεις να το φορέσεις, είναι σίγουρο ότι θα εκπέμπεις φινέτσα. Δες πώς να υποστηρίξεις μία total beige εμφάνιση αυτό το φθινόπωρο.

 

Η μόδα και οι τάσεις εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός, πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Ένα κομμάτι που μπορεί να είναι η Νο1 τάση σήμερα, τον επόμενο μήνα μπορεί να θεωρείται ξεπερασμένο. Έτσι, θα βρεθεί κι αυτό, μαζί με άλλα πολλά, κρεμασμένο στην ντουλάπα σου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κομμάτια και χρώματα, τα οποία είναι διαχρονικά και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει το μπεζ -και ιδιαίτερα το total beige look!

 

Το μπεζ είναι ένα από τα πιο διακριτικά, αλλά, ταυτόχρονα, chic και ευκολοφόρετα χρώματα. Ένα total beige look μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε εποχή, ενώ μπορεί να φορεθεί και κάθε ώρα της ημέρας. Μπορεί, ακόμα, να ταιριάξει σε κάθε στυλ, καθώς εύκολα προσαρμόζεται από κάτι έντονο σε κάτι πιο ήσυχο και διακριτικό. Πειραματίσου, συνδυάζοντας διάφορες αποχρώσεις του μπεζ ή προσθέτοντας λευκά ή μαύρα κομμάτια, για να “σπάσει” η μονοτονία. Σε κάθε περίπτωση, όπως και αν το συνδυάσεις, είναι σίγουρο ότι μια total beige εμφάνιση θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, χωρίς να κάνεις καμία υπερβολή.

 

Δες μερικά από τα πιο chic outfits, που απογειώνουν την total beige εμφάνιση και θα σε κάνουν να την υιοθετήσεις! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Leonie Hanne/ Instagram 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada