Home / Men  / Grooming  / Αν ξυρίζεις το κεφάλι σου αυτά τα tips θα σου χρειαστούν

Αν ξυρίζεις το κεφάλι σου αυτά τα tips θα σου χρειαστούν

shaving

Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για τη φροντίδα ενός ξυρισμένου κεφαλιού!

Αν το κεφάλι σου είναι φαλακρό, είτε από επιλογή είτε λόγω ορισμένων συνθηκών, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να το φροντίζεις. Το δέρμα του κεφαλιού σου είναι μία ευαίσθητη περιοχή που χρήζει περιποίησης. Αλλά μην ανησυχείς με αυτά τα tips, θα είσαι και πάλι στην κορυφή του grooming game. Μη ξεχνάς ότι αν έχεις ξυρίσει το κεφάλι σου από επιλογή και κάποια στιγμή θελήσεις να αφήσεις τις τρίχες σου να φυτρώσουν αυτό θα γίνει σωστά μόνο με αυτά τα βήματα.

Ξεκινάμε με τη σωστή και συχνή ενυδάτωση. Όπως περιποιείσαι το πρόσωπό σου έτσι πρέπει να κάνεις και με το κεφάλι σου. Προτίμησε ελαφριές ενυδατικές για να μην φράξεις τους θύλακες της τρίχας. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι αφήνουν πίσω τους τον καθαρισμό! Wrong! Χρειάζεσαι σίγουρα ένα σαμπουάν ή ένα cleanser!

Το αντηλιακό είναι αδιαμφισβήτητα πιο επιτακτικό από ποτέ! Όσον αφορά στον τρόπο που θα ξυρίσεις το κεφάλι σου είναι πολύ προτιμότερο να επιλέξεις ένα εργονομικό ή ένα ηλεκτρικό ξυράφι. Μη ξεχνάς να εφαρμόσεις ένα ήπιο απολεπτιστικό μία φορά την εβδομάδα και αν η φαλάκρα σου είναι αρκετά “λαμπερή”, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα προϊόν κατά της γυαλάδας. Για το τέλος αφήσαμε ένα αντιμυκητιακό προϊόν, το οποίο θα αποτρέψει την εμφάνιση τυχόν μικροβίων, εφαρμόζοντάς το μία φορά τον μήνα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.