Home / Good Life  / Art & Culture  / Woman’s Day: 12 inspiring και must see ταινίες

Woman’s Day: 12 inspiring και must see ταινίες

Woman's Day

Happy Woman’s Day! Είναι σημαντικό, την περίοδο που διανύουμε, να θυμηθούμε τη δύναμη των γυναικών και αυτές οι ταινίες θα βοηθήσουν.

 

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Δυστυχώς, με όλα αυτά που συμβαίνουν, χρειαζόμαστε καθημερινά και σθεναρά να υπενθυμίζουμε την αξία και τη δύναμή τους. Μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου βλέπουμε γυναίκες που κατάφεραν τόσα πολλά, δίνοντας το παράδειγμα και υπενθυμίζοντας την αξία του γυναικείου φύλου. Ταινίες ιδανικές για τη λεγόμενη Woman’s Day, που δίνουν έμπνευση και μαθήματα ζωής. Η 8η μέρα του Μαρτίου είναι μία αφορμή για να γιορτάσουμε τη γυναικεία συμβολή στην ιστορία, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Ο κινηματογράφος θα είναι πάντα ένας τρόπος για να αφηγηθούν ενδυναμωτικές και σημαντικές ιστορίες. 12 ταινίες αφιερωμένες στη γυναίκα που καταφέρνουν να υμνήσουν τη γυναικεία φύση. Όλες είναι must see! Ευχόμαστε να έρθουν καλύτερες μέρες και να βλέπουμε αυτές τις ταινίες με περισσότερη χαρά και συγκίνηση, παρά με θλίψη και απογοήτευση για την πραγματικότητα.

 

Δείτε τη λίστα με τις παρακάτω ταινίες κατάλληλες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Happy Woman’s Day!

 

Hidden Figures

 

Frida

 

Queen of Katwe

 

To the bone

 

Lady bird

 

Little Women

 

Homecoming: A film by Beyoncé

 

I am Greta

 

Ma Rainey’s black bottom

 

Coco Before Chanel

 

Erin Brokovich

 

Gloria 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.