Home / Beauty  / Τα Sephora σε καλούν να #breakthebias

Τα Sephora σε καλούν να #breakthebias

sephora break the bias

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα Sephora ενώνουν τις δυνάμεις τους με τέσσερις χαρισματικές γυναίκες και στέλνουν το μήνυμα #breakthebias.

 

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι μία απλή Τρίτη. Είναι η ημέρα που γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 8η μέρα του Μαρτίου. Γιατί είναι, όμως, τόσο σημαντική; Γιατί η καθημερινότητα που βιώνουμε δε μας επιτρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Κάθε μέρα προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε, για να αντικρίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Για να σταματήσουν αυτά τα τόσο δυσάρεστα γεγονότα που ακούμε. Τα Sephora ενώνουν τις δυνάμεις τους με τέσσερις γυναίκες με έναν σκοπό. Στέλνουν το μήνυμα #breakthebias και μας καλούν να “σπάσουμε” τα στερεότυπα.

 

 

“Οι γυναίκες δεν κάνουν για θέατρο”. “Οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ”. “Πότε θα παντρευτείς;”. “Γιατί βάφεσαι;”. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις στερεοτυπικές φράσεις και ερωτήσεις που όλες έχουμε ακούσει έστω και μία φορά στη ζωή μας. Αντιλήψεις και διακρίσεις, που δε θα έπρεπε να υπάρχουν στην κοινωνία σήμερα.

Τα Sephora και τέσσερις χαρισματικές γυναίκες σε καλούν να είσαι ο εαυτός σου και να διαδώσεις το μήνυμα! Η ιδρύτρια του οργανισμού “Υπέροχες Γυναίκες” Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η κωμικός Κατερίνα Βρανά και η beauty editor Souzana μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες και “σπάνε” τα στερεότυπα.

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε έναν κόσμο ίσο μεταξύ των φύλων, έναν κόσμο που η διαφορά εκτιμάται, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις.

 

www.sephora.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.