Home / Fashion  / Οι οκτώ καλύτεροι τρόποι για να συνδυάσετε το λευκό T-shirt

Οι οκτώ καλύτεροι τρόποι για να συνδυάσετε το λευκό T-shirt

λευκό T-shirt

Αν είστε λάτρεις της μόδας και των all time classic items έχετε, τουλάχιστον, από ένα λευκό T-shirt. Ανακαλύψτε τους καλύτερους τρόπους για να το συνδυάσετε.

 

Μερικά fashion items μπορούν να κάνουν μαγικά στο στυλ σας. Ένα από αυτά είναι το διαχρονικό και κλασσικό λευκό T-shirt. Το λευκό μπλουζάκι λειτουργεί ως ένας καμβάς, πάνω στο οποίο θα “ζωγραφίσουμε” ένα ονειρεμένο outfit. Αγαπημένο trend και αναπόσπαστο μέρος της ντουλάπας μας, έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με τα πάντα. Luxury fashion brands το έχουν αναδείξει ως must have item. Πώς μπορούμε, όμως, να το συνδυάσουμε καλύτερα;

 

 

Σε όποια γραμμή και αν το επιλέξετε, boxy ή narrow, θα γίνει ένα από τα πιο λατρεμένα σας κομμάτια. Ένας από τους πιο κλασσικούς και πιο κομψούς τρόπους είναι να φορέσετε το T-shirt με ένα set από παντελόνι και blazer. Σε οποιαδήποτε χρώμα ή ύφασμα, το set σας θα γίνει πιο casual και θα αποτελέσει πραγματικό fashion statement. Συνδυάζεται υπέροχα με τα jeans σας ή το υφασμάτινο παντελόνι σας, για chic και cool style.

 

 

Μια midi φούστα σε αυστηρή γραμμή και ένα white T-shirt θα σας χαρίσουν ένα απόλυτα θηλυκό outfit. Επιλέξτε ένα oversized μπλουζάκι και φορέστε μια ζώνη, για να τονίσετε υπέροχα τη μέση σας. Τολμήστε να συνδυάσετε το T-shirt μέσα από ένα φόρεμα ή ένα crop top, για να αναδεχθείτε σε fashion girl. Με ένα boxy πουκάμισο θα πετύχετε το καλύτερο ανδρόγυνο look. Τέλος, το λευκό T-shirt μπορεί να φορεθεί εκπληκτικά και με double denim.

 

 

Ποιον τρόπο θα θέλατε να δοκιμάσετε πρώτα;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.