Home / Fashion  / Celebrity Style  / Ο street style “ρυθμός” της Peggy Gou

Ο street style “ρυθμός” της Peggy Gou

Peggy Gou
Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Djs, αλλά και ένα από τα best dressed girls της γενιάς της! Ο λόγος για την Peggy Gou, που μας υπενθυμίζει με κάθε outfit της την αγάπη της για τη μόδα -και ιδιαίτερα για το street wear. Δες παρακάτω μερικές από τις πιο hot εμφανίσεις της, που θα σου δώσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι!

 

Χάρη στο μοναδικό της ταλέντο, η Peggy Gou δε δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει στον χώρο της μουσικής. Η ανατρεπτική Dj φημίζεται για τα απρόβλεπτα sets της πάνω στη σκηνή, τα οποία μπορούν να παρασύρουν κάθε λάτρη -και μη- της tech house μουσικής. Φυσικά, οι καλλιτεχνικές της εμφανίσεις συνοδεύονται πάντοτε από τα κατάλληλα outfits, τα οποία “δένουν” απόλυτα με την ενέργειά της.

 

 

Η ίδια, όταν ήταν μόλις 18 χρονών, σπούδασε μόδα στο London College of Fashion. Μάλιστα, το μοναδικό της taste of fashion και η αγάπη της για τη μόδα αποτυπώνεται και στη συλλογή ρούχων της, Kirin Peggy Gou. Η collection αποτελείται από όλα εκείνα τα items, που η ίδια η Dj θεωρεί απαραίτητα και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο στυλ της. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο πως η Peggy Gou ξεχωρίζει με τις καθημερινές -και μη- εμφανίσεις της.

 

Η Κορεάτισσα Dj λατρεύει να ακολουθεί τη μόδα και τα trends, τα οποία προσαρμόζει κάθε φορά στο δικό της προσωπικό στυλ. Λατρεύει το street style, αλλά, ταυτόχρονα, μπορεί να εντυπωσιάσει, κάνοντας τις πιο glam εμφανίσεις. Ωστόσο, αυτό που αγαπά ιδιαίτερα είναι να συνδυάζει το street wear με glam κομμάτια. Δερμάτινα jackets, καπέλα jockey ή bucket hats και oversized πουκάμισα είναι μερικά από τα αγαπημένα key items της.

 

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο inspirational outfits της, τα οποία δίνουν μία νέα και φρέσκια προσέγγιση στο street wear.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Peggy Gou/ Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada