Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Emma Chamberlain ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση

Η Emma Chamberlain ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση

Emma Chamberlain
Η Emma Chamberlain είναι ένα από τα best dressed κορίτσια στο Instagram και το αποδεικνύει συνεχώς. Είτε εμφανίζεται σε κόκκινο χαλί, είτε στους δρόμους του Los Angeles, είναι σίγουρο ότι ξέρει να εντυπωσιάζει! Δείτε μερικά από τα πιο fashionable outfits, που κάνουν το it” girl του instagram να ξεχωρίζει.

 

Μπορεί η Emma Chamberlain να ξεκίνησε την καριέρα της με κωμικά βίντεο στο YouΤube, κατάφερε όμως να γίνει ένα από τα πιο καλοντυμένα κορίτσια στο instagram, και όχι μόνο! Η αγάπη και το πάθος της για τη μόδα την έκαναν brand ambassandor της Louis Vuitton και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Πλέον, η Emma εμφανίζεται σε red carpets, με εντυπωσιακά outfits. Παράλληλα, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη φετινή Paris Fashion Week, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω της!

 

Οι εμφανίσεις της Emma Chamberlain μπορούν εύκολα να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης τόσο για ένα street style outfit, όσο και για ένα glam night out look. Μερικά από τα fashion essentials της είναι οι μικρές τσάντες, οι φούστες και τα λευκά sneakers. Αυτή η μοναδική εναλλαγή στυλ που επικρατεί στο προφίλ της Emma μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό fashion inspiration που χρειαζόμαστε καθημερινά!

 

Έχουμε συγκεντρώσει, παρακάτω, μερικά από τα πιο fashionable outfits, τα οποία ξεχωρίζουν στο προφίλ της Emma! Εσάς, ποιο σάς άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Emma Chamberlain_Instagram

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada