Home / Beauty  / Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε για να έχουμε πάντα δυνατά νύχια!

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε για να έχουμε πάντα δυνατά νύχια!

Τα λάθη

Ποια είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρήσουμε τα νύχια μας σε πολύ καλή κατάσταση;

 

Όλες επιθυμούμε όμορφα και υγιή νύχια. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να μην τους δίνουμε τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Δεν αρκεί η περιποίηση από τον nail artist μας. Και εμείς, με τη σειρά μας, συμβάλλουμε στο να έχουμε δυνατά νύχια. Με μικρά και απλά βήματα μπορούμε να το εξασφαλίσουμε μόνες μας. Σε αυτό το άρθρο θα τονίσουμε τα λάθη που κάνουμε πιο συχνά όσον αφορά στο nail care, τα οποία πρέπει να αποφύγουμε.

 

 

Είτε τα νύχια σας είναι φυσικά, είτε ψεύτικα, καλό είναι να τα διατηρείτε σε ένα ιδανικό μέγεθος. Ούτε πολύ μικρά, ούτε πολύ μεγάλα και να προσέχετε πώς θα τα λιμάρετε. Ένα από τα λάθη που κάνουμε είναι οι απότομες και έντονες κινήσεις με τη λίμα, κάτι που τραυματίζει τα νύχια μας. Χρειάζεται προσεκτικές και απαλές κινήσεις. Must είναι και τα πετσάκια. Πάντα να τα αφαιρείται, όταν έχετε το nail ραντεβού σας, και να μην επιχειρείτε να τα βγάλετε μόνες σας αν δεν είστε σίγουρες ότι ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Το νύχι θα αναπνεύσει και το μανικιούρ θα αναδειχθεί.

 

Ενυδατώνετε συχνά και καλά και αποφύγετε τη συχνή έκθεση στο νερό. Μπορείτε να εφαρμόσετε και έναν ορό θρέψης! Φυσικά το να μην τρώτε τα νύχια σας είναι απαραίτητο. Όπως επίσης και να μη τα έχετε διαρκώς βαμμένα, αλλά να τα αφήνετε να ξεκουραστούν.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.