Home / Beauty  / Η Foreo γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα υγείας!

Η Foreo γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα υγείας!

Η Foreo

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2023, η Foreo, το επαναστατικό beauty tech brand, γιορτάζει τη χωρίς αποκλεισμούς και προσιτή σε όλους υγεία.

 

Οι άνθρωπο από όλον τον κόσμο εστιάζουν, περισσότερο από ποτέ, στην υγεία τους. Με την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας να πλησιάζει, ( 7 Απριλίου), ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε την υγεία σας. Με σύνθημα Υγεία για όλους, η Foreo έχει ως αποστολή να δώσει λύσεις ομορφιάς και ευεξίας που απευθύνονται και είναι προσιτές σε όλους. Η σταθερή άνοδος της τεχνολογίας ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία.

 

 

Η Foreo, λοιπόν, προβλέπει την αύξηση των συσκευών και των τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν την υγεία και την ευημερία. Ξεκινάει με τον σωστό καθαρισμό, ως πρώτο βήμα για ένα υγιές δέρμα. Η ολοκαίνουργια βούρτσα καθαρισμού και μασάζ προσώπου FOREO LUNA 4 plus έχει σχεδιαστεί με 17% πιο μαλακά τριχίδια σιλικόνης. Κλινικά δοκιμασμένη για την απομάκρυνση του 99,5% των ρύπων, του υπερβολικού σμήγματος και των υπολειμμάτων του μακιγιάζ. 35 φορές πιο αντιβακτηριακή από τις βούρτσες προσώπου με νάιλον τρίχες.

Η Foreo

Για το αποκορύφωμα της οδοντικής υγιεινής, παρέχεται η σειρά στοματικής φροντίδας Foreo Issa. Χρησιμοποιώντας παλμούς υψηλής έντασης που διοχετεύονται μέσω μαλακών τριχών σιλικόνης, οι ηχητικές οδοντόβουρτσες. FOREO ISSA σας επιτρέπουν να επιτύχετε πλήρη, ακριβή και εξαιρετικά απλή στοματική υγιεινή. Προσφέρουν μια πραγματικά μοναδική και κορυφαία εμπειρία βουρτσίσματος. Ως αποτέλεσμα έχετε λευκότερα δόντια, ένα πιο λαμπερό χαμόγελο και μία πιο υγιή στοματική κοιλότητα.

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.