Home / Beauty  / Το Mermaidcore μάς προετοιμάζει για το καλοκαίρι!

Το Mermaidcore μάς προετοιμάζει για το καλοκαίρι!

Mermaidcore

Ένα ακόμα trend που θα συζητηθεί! Το Mermaidcore εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, απογειώθηκε στο TikTok και ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσουμε και εμείς!

 

Η προσμονή του καλοκαιριού, το οποίο πλησιάζει όλο και περισσότερο, καθώς και η πολυαναμενόμενη ταινία Ariel της Disney έκαναν ένα καινούργιο trend να ανθίσει. Το mermaidcore effect μιμείται τη λάμψη των κοχυλιών της θάλασσας, έχει κάνει θραύση στο κόκκινο χαλί και έχει γίνει viral στο TikTok.  Tο #motherofpearls μετράει 70 εκατομμύρια προβολές. Αυτό το ιριδίζον χρώμα στο μανικιούρ προσδίδει ένα effortless και απίστευτα elegant αποτέλεσμα που θα ταιριάξει σε κάθε σχήμα νυχιού.

 

 

Διάφοροι nail artists έχουν δώσει και τη δική τους εκδοχή σε αυτό το παραμυθένιο nail trend! Για παράδειγμα ο Kim Truong πρόσθεσε ένα τρισδιάστατο miniσχέδιο από το εσωτερικό κέλυφος ενός στρειδιού. Η πιο viral εκδοχή του Mermaidcore είναι αυτή με τη διχρωματική λάμψη, που αλλάζει ανάλογα με το πώς χτυπάει το φως.

 

 

Τα μαργαριταρένια νύχια είναι ανάμεσα στα glazed donut και στα sheer sparkle nails. Πρόκειται για μία τάση που θα ταιριάξει τέλεια με τα metallic κομμάτια σας. Με ένα creamy λευκό, ένα sheer nude ή ένα απαλό ροζ συνδυασμένα με ιριδίζον βερνίκι. Με αυτά τα δύο έχετε δημιουργήσει, ακόμα και μόνες σας, τα πιο elegant νύχια της σεζόν!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.