Home / Beauty  / Τελικά κάθε πότε πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας;

Τελικά κάθε πότε πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας;

πρόσωπό

Πολλοί beauty experts προειδοποιούν για αποφυγή του πρωινού καθαρισμού στο πρόσωπό μας. Εσείς κάθε πότε το πλένετε;

 

Beauty experts και δερματολόγοι τόνιζαν από πάντα το πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας πρωί και βράδυ. Με την εφαρμογή του κατάλληλου cleanser φυσικά. Τελευταία, όμως, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου η άποψη ότι το να πλενόμαστε το πρωί δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα μας. Πρέπει, λοιπόν, να το αποφύγουμε;. Δερματολόγοι απέδειξαν ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου μας το δέρμα αναζωογονείται και ρυθμίζεται το ph. Επίσης αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου. Συνεπώς, αν εμείς βάλουμε το πρωί νερό και καθαριστικό στην επιδερμίδα μας, τότε μπορεί να καταστρέψουμε όσα έγιναν σε αυτήν, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Πολλές επώνυμες ακολουθούν αυτήν την τακτική. Αν η επιδερμίδα σας είναι αρκετά ξηρή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελάχιστα βρεγμένο χαρτί ή μία πετσέτα με μικροΐνες, πάντα μόνο ταμποναριστά! Στη συνέχεια ενυδατώστε καλά και προσθέστε το αντηλιακό σας. Το πιο σημαντικό και απαραίτητο είναι να καθαρίσετε το πρόσωπό σας πολύ καλά το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα θα αναπνέει την επόμενη μέρα. Ακολουθήστε την τακτική της αποφυγής του πρωινού πλυσίματος και δείτε πώς θα επιδράσει στο πρόσωπό σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.