Home / Beauty  / Milky nails: Aπλά, κομψά και διαχρονικά!

Milky nails: Aπλά, κομψά και διαχρονικά!

Αυτό το φθινόπωρο τα milky nails, δηλαδή τα γαλακτώδη χρώματα στα νύχια, κάνουν δυναμικό comeback, αναδεικνύοντας κάθε outfit!

Δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα και πάντα θα είναι συνώνυμα της κομψότητας. Ο λόγος για τα milky nails, ή αλλιώς τα νύχια με γαλακτώδη χρώματα, που τώρα το φθινόπωρο θα δούμε παντού!

 

milky nails

 

Οι διάσημες κυρίες έχουν επιστρέψει σε πιο ήσυχες επιλογές στο μανικιούρ τους, και τα milky nails είναι η πρώτη τους επιλογή. Nicola Peltz, Hailey Bieber και  Kylie Jenner μάς δείχνουν το αποτέλεσμα στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ότι είναι η τέλεια επιλογή.

 

Τα milky nails, κάτι ανάμεσα σε λευκό και nude, ταιριάζουν με κάθε μας outfit, εκπέμπουν καθαριότητα, κομψότητα, ήσυχο glam και φινέτσα.

 

Αφήνοντας πίσω μας τα bold, καλοκαιρινά χρώματα, τόσο στα νύχια όσο και στα ρούχα, τα γαλακτώδη χρώματα κάνουν την τέλεια μετάβαση στο φθινόπωρο. Ταιριάζουν τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια, ενώ οι διάσημες κυρίες επιλέγουν να το συνδυάσουν, συνήθως, με το αμυγδαλωτό σχήμα.

 

Στα plus; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα φαίνεται το μανικιούρ σας όταν το χρώμα “κατέβει” μετά από πολλές μέρες. Η διαφορά με το αληθινό νύχι δε θα είναι έντονη. Έτσι, γλιτώνετε μερικές μέρες πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστα σας.

 

Επέστρεψαν και μάς έχουν ήδη κερδίσει!

 

https://www.instagram.com/p/CiSOjhwM8SU/?hl=el

 

https://www.instagram.com/p/CdWm-ttPEPF/?hl=el

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath