Home / Beauty  / Αυτά είναι τα πιο funky σχέδια για νύχια που θα σε εντυπωσιάσουν!

Αυτά είναι τα πιο funky σχέδια για νύχια που θα σε εντυπωσιάσουν!

funky σχέδια

Φέτος ήρθε η ώρα να αφήσεις τον μινιμαλισμό και να επιλέξεις υπέροχα funky σχέδια για τα νύχια σου που θα κάνουν τη διαφορά!

 

Καθώς αυτό το καλοκαίρι οι τάσεις υποδεικνύουν χρώματα, prints και πολύ έντονη και χαρούμενη διάθεση, ο κόσμος του μανικιούρ δε θα μπορούσε να μην υποκύψει. Αφήνουμε λίγο τα μονόχρωμα και minimal σχέδια για τα νύχια και επικεντρωνόμαστε σε funky σχέδια που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Έντονα χρώματα, αναπάντεχοι συνδυασμοί αποχρώσεων, stickers όπως φρούτα και emoji και ιδιαίτερα και πολύχρωμα μοτίβα. Φτιάξαμε μία λίστα για να σε εμπνεύσει να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό στο επόμενο μανικιούρ σου.

 

Για παράδειγμα, μία φανταστική ιδέα είναι τα stripped nails. Πολλές κυματιστές γραμμές σε διάφορα χρώματα, οι οποίες θεωρούνται φέτος η μεγαλύτερη τάση. Πάντρεψε δύο αποχρώσεις μαζί, όπως κόκκινο και φούξια. Βάλε στα νύχια σου λουλούδια, φατσούλες και ότι μπορεί να σε εκφράζει περισσότερο. Από τα funky σχέδια για νύχια δε θα μπορούσαν να λείπουν τα νύχια τύπου σκακιέρα ή οι neon αποχρώσεις. Αν δε θέλεις κάτι τόσο over the top μπορείς να πειραματιστείς με πιο safe τρόπο. Το γαλλικό με διάφορετικά χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή!

 

Ανακάλυψε τα funky σχέδια για νύχια που συγκεντρώσαμε από τους experts και δες ποιο θα ταιριάξει καλύτερα στο στυλ σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.