Home / Cozyhome  / Architecture  / Η δέκατη επέτειος του Open House Athens στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Η δέκατη επέτειος του Open House Athens στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

δέκατη επέτειος
Η δέκατη επέτειος του Open House Athens πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αντιπροσωπεύοντας μία δεκαετία αφιερωμένη στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.

 

 

Με πάνω από 70 κτίρια που άνοιξαν τις πόρτες τους και πλήθος παράλληλων δράσεων, το φετινό OPEN HOUSE Athens απέσπασε εξαιρετική ανταπόκριση, προσελκύοντας για άλλη μια φορά χιλιάδες επισκέπτες. Η δέκατη επέτειος, που διεξήχθη στις 13 και 14 Απριλίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους, με τη βοήθεια των 500 εθελοντών! Ο βασικός τους στόχος ήταν η προώθηση της προσβασιμότητας και η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας μέσω της συμπερίληψης.

δέκατη επέτειος

Η ενημέρωση σχετικά με τα κτίρια που είναι προσβάσιμα περιλάμβανε την εφαρμογή φίλτρων προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα, ειδική σήμανση στα κτίρια που είναι προσβάσιμα και συμμετέχουν στο έντυπο πρόγραμμα, καθώς και διαδικτυακές δράσεις. Με τη συνεργασία του Open House Athens και του Mind the Map, δημιουργήθηκαν απτικοί χάρτες και ένα τρισδιάστατο μοντέλο του.Μεγάρου Δεληγιώργη, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες στα άτομα με μερική η ολική τύφλωση μέσω της αφής. Ακόμα, όλες οι ξεναγήσεις του Open House Athens είχαν την δυνατότητα διεξαγωγής τους στην.Αγγλική γλώσσα, προσφέροντας έτσι πρόσβαση σε επισκέπτες από διάφορες γλωσσικές κοινότητες.

Με την ίδια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι παράλληλες δράσεις του Open House Athens, καθώς και οι διαγωνισμοί! Μπείτε στο official site για να ανακαλύψετε τους νικητές. Η τόσο πετυχημένη δέκατη επέτειος μάς κάνει να ανυπομονούμε για τα επόμενα!

δέκατη επέτειος

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?