Home / Beauty  / Δημιουργικό twist στο μανικιούρ της Kourtney Kardashian!

Δημιουργικό twist στο μανικιούρ της Kourtney Kardashian!

H Kourtney Kardashian μάς δείχνει το ιδιαίτερο μανικιούρ της, που με ένα twist παραπέμπει στην αισθητική του Christian Louboutin.

Η Kourtney Kardashian λατρεύει τις ψηλοτάκουνες γόβες που σχεδιάζει ο Christian Louboutin. Αυτή τη φορά τίμησε με τον δικό της τρόπο τις μοναδικές δημιουργίες του με ένα ιδιαίτερο twist στο μανικιούρ της.

 

Η στυλάτη Kardashian αποδεικνύει πως ένα απλό nude βερνίκι μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε στους θαυμαστές της το νέο της μανικιούρ. 

 

Επέλεξε, λοιπόν, νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα και nude απόχρωση. Αρχικά φαινόταν ένα απλό, κομψό μανικιούρ χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μέχρι που γύρισε το εσωτερικό του χεριού της στην κάμερα, και ξεπρόβαλε το έντονο κόκκινο χρώμα.

 

Η αναφορά στη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα των stilletos του Christian Louboutin είναι φανερή. Ο προσωπικός nail artist της Kourtney μοιράστηκε με τη σειρά του το βίντεο στα social, αποκαλύπτοντας τα χρώματα που χρησιμοποίησε από την The GelBottle Inc™, με τις ονομασίες “Naked” and “Diva”. 

 

Πριν λίγο καιρό ο nail artist της Kourtney είχε δημιουργήσει στα νύχια της το απόλυτο floral manicure, με μπλε και κόκκινα λουλουδάκια πάνω σε διάφανη βάση. 

 

Αν, λοιπόν, αναζητούσατε κάτι ιδιαίτερο για το μανικιούρ σας αυτή τη φορά, η Kourtney Kardashian μόλις σάς έδωσε μια πολύ ωραία έμπνευση!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath