Home / Men  / Πέντε εκπληκτικά πουκάμισα για να διαλέξεις!

Πέντε εκπληκτικά πουκάμισα για να διαλέξεις!

Το καλοκαιρινό shirt θεωρείται hero piece της σεζόν. Ανακαλύψτε πέντε εκπληκτικά πουκάμισα που δε θα σταματήσετε να φοράτε αυτό το καλοκαίρι!

 

Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που σας βοηθούν να αντέξετε τη ζέστη και ταυτόχρονα να είστε stylish.Ένα από αυτά το πουκάμισο. Φοριέται σε διάφορες περιστάσεις, χάρη στην αέρινη και κομψή γραμμή του. Από την παραλία, τις διακοπές, το night out και το γραφείο μέχρι και σε κάποιο πιο formal event π.χ. ένας γάμος. Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και σας προτείνουμε να επενδύσετε σε κάποια από τα πέντε εκπληκτικά πουκάμισα που σας προτείνουμε.

 

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με βερμούδες, μακριά παντελόνια, jeans, ακόμα και με μαγιό. Για τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας προτείνουμε κοντομάνικα πουκάμισα. Για μία πιο επίσημη έξοδο ή για το γραφείο μπορείτε να φορέσετε τα κλασικά πουκάμισα. Δημιουργήσαμε αυτή τη λίστα σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις του καλοκαιριού. Όποιο και να επιλέξετε θα έχετε αυτόματα μία καταπληκτική εμφάνιση!

 

Ανακαλύψτε τα πέντε εκπληκτικά πουκάμισα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο! Ποιο πιστεύετε ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας;

 

100% λινό πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση

Courtesy of Navy & Green

 

2 Pack regular fit cotton shirt σε μοβ απόχρωση

Courtesy of Marks & Spencer

 

Ανδρικό πουκάμισο στην πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού

Courtesy of Attica

 

Κοντομάνικο πουκάμισο με camo print

Courtesy of Tommy Hilfiger

 

Denim πουκάμισο

Courtesy of Calvin Klein

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.