Home / Men  / Grooming  / Ο σωστός τρόπος να λούσεις τα μαλλιά σου!

Ο σωστός τρόπος να λούσεις τα μαλλιά σου!

Μπορεί το να λούσεις τα μαλλιά σου να φαίνεται κάτι απλό, αλλά ο σωστός τρόπος είναι πολλά περισσότερα από όσο νομίζεις.

 

Το λούσιμο των μαλλιών θεωρείται, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, μία από τις πιο απλές και καθημερινές συνήθειες. Ωστόσο, υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν το πώς θα τα πλύνουν. Υπάρχει και σωστός τρόπος λουσίματος για τους άνδρες, ο οποίος θα κρύβει πολλά οφέλη για τα μαλλιά σου. Όλα ξεκινάνε από την ώρα που πηγαίνεις στο supermarket για να αγοράσεις σαμπουάν. Πάντα πρέπει να ταιριάζεις το προϊόν με τον τύπο των μαλλιών σου και τις ανάγκες σου.

Ο σωστός τρόπος λουσίματος δεν περιλαμβάνει μόνο σαμπουάν. Το conditioner είναι το ίδιο απαραίτητο και πρέπει και αυτό να ταιριάζει με τον τύπο μαλλιών σου.. Το πρώτο αφαιρεί την υγρασία και το δεύτερο προσφέρει θρέψη και ενίσχυση της τρίχας. Αφήστε το conditioner 1-2 λεπτά και μετά το ξεπλένετε καλά. Και στα δύο προϊόντα πρόσεξε να μην υπερβάλλεις με την ποσότητα. Φυσικά είναι βασικό και να διατηρείς αυτή τη σειρά, χωρίς να την αλλάζεις ή να τα αναμειγνύεις.

σωστός τρόπος

Σημαντικό βήμα η συχνότητα. Ο σωστός τρόπος σε αποτρέπει από το καθημερινό λούσιμο και προτείνει το κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα. Τέλος υπάρχουν ορισμένα συστατικά που ήταν καλό να αποφύγεις. Θειικά άλατα, αλκόολη, χλωριούχο νάτριο και συνθετικά αρώματα. Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και θα έχεις τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.