Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Jennie Kim είναι το νέο μας fashion inspiration

Η Jennie Kim είναι το νέο μας fashion inspiration

Jennie Kim
Η Jennie Kim, τραγουδίστρια του επιτυχημένου k-pop συγκροτήματος Blackpink, είναι εδώ για να μάς εμπνεύσει με το μοναδικό της fashion taste. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο στιλάτα outfts της ταλαντούχας ερμηνεύτριας!

 

Πέρα από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τις φωνητικές της δυνατότητες, η Jennie Kim έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις ultra stylish εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια των Blackpink λατρεύει να μεταμορφώνεται από το απόλυτο k-pop είδωλο, σε ένα από τα πιο fashionable girls. Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παγκόσμιες καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, με πιο αξιοσημείωτη εκείνη για τον οίκο Chanel. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη νέα collection της Calvin Klein, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από πιο στυλάτα πρόσωπα της γενιάς της.

 

 

Τα looks της -τόσο αυτά που προορίζονται για τις εμφανίσεις της στη σκηνή, σε red carpets και σε επίσημα events, όσο και εκείνα που επιλέγει στην καθημερινότητά της- κάνουν τη διαφορά. Η Jennie Kim λατρεύει τις πιο casual εμφανίσεις, οι οποίες είναι σαφώς επηρεασμένες από τη νέα Y2K τάση. Συνηθίζει να φοράει άνετα cargo pants και jeans, τα οποία συνδυάζει με crop tops. Για ένα πιο χαλαρό look, προτιμάει τα σετ με φόρμες, ενώ επιλέγει να ολοκληρώνει την εμφάνισή της με το απόλυτο Y2K χτένισμα. Παράλληλα, σε μία επίσημη εμφάνιση, δε διστάζει να ακολουθήσει πιο edgy μονοπάτια, φροντίζοντας όμως να παραμένει elegant.

 

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfits της Jennie Kim, τα οποία σίγουρα την τοποθετούν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και στυλάτες celebrities.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jennie Kim/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada