Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι best dressed στη New York Fashion Week 2022

Οι best dressed στη New York Fashion Week 2022

New York Fashion Week 2022
Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε δημιουργώντας ήδη τα νέα fashion statements. Οι αγαπημένοι μας celebrities παρευρέθηκαν σε fashion shows και  events, φορώντας μοναδικές δημιουργίες. Δείτε μερικά από τα καλύτερα looks, μέχρι στιγμής, στη New York Fashion Week 2022.

 

Η New York Fashion Week 2022 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προφέροντάς στον χώρο της μόδας μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές για φέτος. Οι fashion addicts περιμένουν πως και πως αυτή την μία εβδομάδα του χρόνου. Εκεί, αναδεικνύουν το ταλέντο τους, πειραματίζονται και εμπνέονται από τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Μοναδικά fashion shows και events πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μία φορά στη Νέα Υόρκη. Φυσικά, οι celebrities έδωσαν το παρών, δημιουργώντας μερικά από τα πιο fashionable looks της εβδομάδας.

To highlight της Παρασκευής που μας πέρασε ήταν το fashion show του οίκου Fendi. Η συλλογή Resort 2023, στο New York Fashion Week 2022 γιόρτασε την επέτειο της iconic Baguette bag, η οποία έχει κάνει δυναμικό come back τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, στο show δεν θα μπορούσε να λείπει η Sarah Jessica Parker, η οποία ανέδειξε την τσάντα μέσα από τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw, στο Sex and the City. Η Fendi επαναπροσδιορίζει την Baguette bag, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους Marc Jacobs, Tiffany& Co., SJP και Porter. Στην πρώτη σειρά της επίδειξης βρίσκονταν οι Kim Kardashian, Kate Moss, Grace Jones, Winnie Harlow, Adwoa Aboah, Chloe Bailey και Maude Apatow.

 

 
Πολλοί ήταν οι celebrities που έκαναν φαντασμαγορικές εμφανίσεις στη New York Fashion Week 2022. Ποιοι ήταν, όμως, εκείνοι που ξεχώρισαν;

 

Winnie Harlow και Kim Kardashian στο front row του fashion show της Fendi
 
Η Sarah Jessica Parker με τον Maxim Sapozhnikov, κρατώντας την iconic Baguette bag, στο fashion show της Fendi

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CiVUi3Kuuut/

 

 

 

 

Παράλληλα, στη New York Fashion Week 2022 έδωσαν το παρών οι Kate Moss, Shawn Mendes, Kourtney Kardashian, Travis Barker και Kris Jenner στο fashion show της Tommy Hilfiger

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Winnie Harlow/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada