Home / Good Life  / Το 3ο πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ είναι γεγονός!

Το 3ο πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ είναι γεγονός!

Experience the Taste of Loutraki! Καταφτάνει το 3ο Πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ και αναμένεται να είναι εξίσου πετυχημένο και φέτος!

 

Επιχειρήσεις εστίασης και ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκδηλώσεις και workshops σάς περιμένουν! Το 3ο πρωτότυπο Γαστρονομικό Φεστιβάλ “Taste of Loutraki” έρχεται στις 31 Μαΐου και στοχεύει να αναδείξει την τοπική γαστρονομική ταυτότητα του Λουτρακίου και της Κορινθίας. Ο Τουριστικός Οργανισμός της περιοχής, με τον Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου “Ο Ξένιος Ζευς” και το Επιμελητήριο Κορινθίας, υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, της. Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας και το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, διοργανώνουν το φεστιβάλ, προσελκύοντας επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό!

Στο πλαίσιο του τρίτου Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί και ένα μεγάλο event την 1η Ιουνίου. Ένα ανοιχτό event γαστρονομίας όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα εκλεκτά Κορινθιακά προϊόντα και οι παραγωγοί- τυποποιητές τοπικών προϊόντων. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν live μαγειρέματα και συνταγές από chefs εγνωσμένης αξίας, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρα και συγκροτήματος. Σε δύο μήνες το 3ο πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του και σας περιμένει! Μία γευστική εμπειρία και μία εκδρομή που θα σας ανταμείψουν! Σε δύο μήνες το 3ο πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του και σας περιμένει! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.