Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Peggy Gou έρχεται στην Αθήνα!

Η Peggy Gou έρχεται στην Αθήνα!

Peggy Gou
Η Peggy Gou έρχεται στην Αθήνα, εν όψει του Ejekt Festival!

 

Το Ejekt Festival παρουσιάζει την DJ Peggy Gou, σε ένα από τα μεγαλύτερα shows που έχει κάνει ποτέ στην Ελλάδα: το Peggy Gou & Friends. Στις 12 Ιουλίου η διάσημη DJ θα βρεθεί στο Faliro Sports Pavillion για ένα από τα πιο εντυπωσιακά sets,.που την καθιέρωσαν ως τη no1 DJ του πλανήτη. Μαζί της θα εμφανιστεί ένα line-up από DJs και καλλιτέχνες που έχει επιλέξει η ίδια, με εντυπωσιακά ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Το 2023 ήταν η χρονιά της και απέδειξε ότι είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη. Η απίστευτα επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 5 χρόνια έχει κορυφωθεί σε ένα σαρωτικό 2023, στη διάρκεια του οποίου χάρη στο mega hit “(It Goes Like) Nanana”.ξέφυγε από τα στεγανά της dance μουσικής και έγινε household όνομα. Το “(It Goes Like) Nanana” έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς,.έκανε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια streams και ανέβηκε στις κορυφές των charts σε δεκάδες χώρες. Ακολούθησε το“I Believe in Love Again”,.η έξοχη συνεργασία της Peggy Gou με τον Lenny Kravitz που μας γέμισε ελπίδες για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. 

 

Ejekt Festival

 

Η Peggy Gou είναι πλέον ένα φαινόμενο, τόσο στα charts, όσο και στη μόδα και το Instagram,.διαμορφώνοντας την pop κουλτούρα όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης σήμερα. Είναι το απόλυτο it-girl της εποχής, με την Gou-mania ολοένα να γιγαντώνεται και να κατακτά τον πλανήτη. Ejekt Festival

 

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια: more.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?