Home / Good Life  / Ήρθε η ώρα για εκδρομή στη Λάρισα!

Ήρθε η ώρα για εκδρομή στη Λάρισα!

Λάρισα

Η Λάρισα είναι από τις ιδανικότερες πόλεις της χώρας για να οργανώσετε μία εκπληκτική εκδρομή. Δείτε τι δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε!

Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας είναι η τέλεια ευκαιρία για μία χαλαρωτική και διασκεδαστική εκδρομή στη χώρα! Μία άκρως ενδιαφέρουσα ελληνική πόλη, που θα σας συνεπάρει! Με την πρώτη βόλτα σας θα αντιληφθείτε ότι δικαίως ονομάζεται πόλη του καφέ. Υπάρχουν ποικίλες καφετέριες γεμάτες ζωή για να απολαύσετε τον καφέ σας, μαζί με την παρέα ή την οικογένειά σας. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς γίνεται οι καφετέριες να είναι γεμάτες όλη την ώρα.

 

 

Εκτός από τις βόλτες στους πεζόδρομους και στη φύση και το εκπληκτικό φαγητό, η Λάρισα έχει μία μεγάλη ιστορία που πρέπει να ανακαλύψετε. Τα σήματα κατατεθέν της πόλης είναι χωρίς αμφιβολία, το ‘Α αρχαίο θέατρο -λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία- και το Φρούριο της πόλης, ακόμα και για πρωινές ή βραδινές βόλτες. Ένα ακόμα εμβληματικό σημείο είναι αυτό του Μύλου του Παππά. Από τα πιο παλιά κτίρια της, το οποίο φιλοξενεί δύο μουσεία και από πίσω υπάρχει ένα θερινό σινεμά και το Θεσσαλικό Θέατρο. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το πανέμορφο πάρκο του Αλκαζάρ!

 

 

Ποια είναι τα μουσεία που πρέπει να επισκεφτείτε; Το βραβευμένο Διαχρονικό Μουσείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη και το Λαογραφικό. Κάντε ένα ταξίδι στο παρελθόν, μέσα από σπουδαία ευρήματα. Αν οργανώσετε εκδρομή στη Λάρισα τη διάρκεια των θερινών μηνών, μπορείτε να πάτε και στα παράλια του Νομού. Γαλήνιες παραλίες όπως, τα Μεσάλαγγα, ο Αγιόκαμπος και η Βελίκα είναι ιδανικές για να δροσιστείτε.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.