Home / Good Life  / Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας μάς καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων!

Το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας μάς καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων!

Στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας! Ανακαλύψτε το πρόγραμμα και ταξιδέψτε με τις γεύσεις του!

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας. Στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου έρχεται το φεστιβάλ γεύσεων του νομού, με τους διοργανωτές να σκοπεύουν να το μετατρέψουν σε σημαντικό θεσμό. Η γαστρονομία είναι κορυφαία δραστηριότητα της περιοχής και ήρθε η στιγμή να πάρει τη δική της χαρακτηριστική ταυτότητα. Την Παρασκευή θα γίνουν τα εγκαίνια του εκθεσιακού κέντρου στον Δημοτικό κήπο με τοπικά προϊόντα. Έπειτα θα υπάρχει live cooking από τον Jonathan Harnett, παρουσίαση τοπικού πίατο από τον κ. Χρυσοβαλάντη Σαββίδη και το βράδυ θα γίνει το επίσημο καλωσόρισμα των επισκεπτών, με συναυλία από την τοπική μουσική ορχήστρα. Modern Music Academy.

 

 

Η δεύτερη μέρα θα ξεκινήσει με μαγειρικές από συλλόγους, παραγωγούς και θα συνεχίσει με live cooking, παρουσιάσεις τοπικών πιάτων και θα κλείσει και αυτή με συναυλία. Την τελευταία μέρα θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες παρουσιάσεις και μαγειρικές και το. 20 Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας θα κλείσει το απόγευμα με μία φανταστική εκδήλωση! Αν σκέφτεστε να επισκεφτείτε τη Δράμα το επόμενο σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη ευκαιρία! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες! Μην το χάσετε!. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες! Μην το χάσετε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.