Home / Good Life  / Ξεκινούν οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Ξεκινούν οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας
Από αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, έως και τις 13 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, μία από τις μεγαλύτερες γευστικές γιορτές.

 

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας πραγματοποιούνται από τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς. Για περίπου έναν μήνα, πάνω από 150 εστιατόρια και ταβέρνες, που διακρίθηκαν από την επιτροπή των Χρυσών Σκούφων,.θα συμμετέχουν σε αυτήν τη γαστρονομική γιορτή,.προσκαλώντας τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα καλύτερα και πιο εμπνευσμένα πιάτα τους σε ειδικές τιμές.

 

Εκτός από την Αθήνα, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας θα ταξιδέψουν και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως.Νάουσα, Σέρρες, Ρόδος, Κω, Αμύνταιο, Θράκη, Μεσσηνία, Κρήτη, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σε κάθε λάτρη της γαστρονομίας να απολαύσει διαφορετικές κουζίνες, όπως πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα,.αλλά και σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή κουζίνα.

Οι κρατήσεις για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας ξεκινούν την Παρασκευή 15/9,.ενώ οι επισκέψεις στα επιλεγμένα εστιατόρια θα γίνονται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή). Μάλιστα, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά.στην ειδική ιστοσελίδα, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς ή επιτόπου στα εστιατόρια, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές.που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project).μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα.γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο “King George” και δείπνα.στα βραβευμένα εστιατόρια “Tudor Hall” και “SENSE Restaurant”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada