Home / Beauty  / Το ιδιαίτερο κομμωτήριο Lounge77 με την υπογραφή της Aveda

Το ιδιαίτερο κομμωτήριο Lounge77 με την υπογραφή της Aveda

Το Lounge77 Hair Salon από την Aveda δεν είναι ένα συνηθισμένο κομμωτήριο.

 

Φυσικές επιταγές, vegan φιλοσοφία, αναγνωρισμένη τεχνογνωσία, μοναδική αισθητική και έμπειροι hair stylists. Όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το καινούργιο, ιδιαίτερο και ασυνήθιστο κομμωτήριο Lounge 77 της Aveda, στο κέντρο του Χαλανδρίου. Η Χαρά Τσιαμούλη, Certified Color Trainer της Aveda, οραματίστηκε αυτόν τον χώρο, για να μετατρέψει την περιποίηση μαλλιών σε μία ιδιαίτερη εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης και διασκέδασης.

 

 

Υπηρεσίες κουρέματος, styling και θεραπειών, καθώς και ανδρική περιποίηση και grooming από τον expert barber Γιώργο Τσιαμούλη, συνθέτουν τις επιλογές του Lounge77. Στην αισθητική του χώρου κυριαρχεί το πάντα κομψό μαύρο, το οποίο εναλλάσσεται με το σύγχρονο, παιχνιδιάρικο και φωτεινό κίτρινο. Cozy καθίσματα και urban διακοσμητικές λεπτομέρειες το καθιστούν τον καλύτερο χώρο, για να αφεθείτε στα χέρια των hair stylists.

 

 

Η περιποίηση των μαλλιών σας είναι μεγίστης σημασίας και οφείλει να φιλοξενείται στο Lounge77.

 

 

“Το Lounge77 είναι το σπίτι μας και έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι όσοι μας επισκέπτονται. Eίτε έχουν ραντεβού για να περιποιηθούμε τα μαλλιά τους, είτε απλά περάσουν για να πιουν έναν καφέ, ένα τσάι ή ένα ποτό παρέα με εμάς”, δήλωσε η Χαρά Τσιαμούλη.

 

 

Το Lounge77 λειτουργεί στην οδό Αγίας Παρασκευής 77 στο Χαλάνδρι. Mπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο 216 9006786.

www.aveda.gr

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.