Home / Beauty  / Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty

Γρηγόρης Πυρπύλης

Ο καινούργιος creative director του Hermès Beauty είναι Έλληνας και ακούει στο όνομα Γρηγόρης Πυρπύλης. Congrats! 

 

Ο διάσημος Έλληνας makeup artist αναλαμβάνει έναν καινούργιο και καταπληκτικό ρόλο. Ο Γιώργος Πυρπύλης διαδέχεται τον Jérôme Touron και γίνεται ο καινούργιος creative director της Hermès Beauty! Καταπληκτικά νέα, που σίγουρα δικαιώνουν την αξιέπαινη δουλειά και το ταλέντο του. Congratulations! 

 

“Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία, που υπερβαίνουν την εμφάνιση, για να ωφελήσουν την ευημερία. Είναι σαφές για μένα ότι, μέσω του beauty métier, η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι, κατά το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί. Κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί”, δήλωσε ο Γρηγόρης Πυρπύλης.

 

 

“Ακολουθούμε μια εγκάρσια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για το Hermès Beauty. Mία προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας, που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται. Στόχος να υπηρετήσουμε ένα καλλιτεχνικό όραμα, που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος και της οικολογικής ευθύνης. Ως ειδικός στα χρώματα και τις υφές, που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauté”, ανέφερε ο πρόεδρος του brand, Agnès de Villers.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.