Home / Family  / Το 2ο Hoppy Festival είναι γεγονός!

Το 2ο Hoppy Festival είναι γεγονός!

Το Νόησις και η ΧΑΝΘ επιστρέφουν με το 2ο Hoppy Festival στις 11 και 12 Μαΐου! Ανακαλύψτε το πρόγραμμά του!

 

Το πιο ονειρεμένο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης για παιδιά επιστρέφει! Στις 11 και 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Hoppy Festival και πρόκειται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και extreme! Aυτήν τη χρονιά θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τη σημαντικότητα της διατροφής και του αθλητισμού στη ζωή των παιδιών. Αναδεικνύει και πάλι την αξία του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους. Κάνει πραγματικότητα το όραμα τους και του φεστιβάλ και δημιουργεί μία κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά!

 

Μάλιστα, το 2ο Hoppy Festival θα τιμήσει και τη φετινή γιορτή της ημέρας! Μία σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δράσεων, αλλά και φαντασμαγορικών εκπλήξεων περιμένει όλη την οικογένεια. Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το. Τουρνουά ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ. Τη Δεύτερη μέρα θα διασκεδάσουν στον εντυπωσιακό χώρο του Νόησις! Φέτος τους περιμένει μία ακόμα συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα πραγματοποιηθούν και δράσεις σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street κουλτούρας, το Street Mode Festival. Ανακαλύψτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.