Home / Fashion  / Υποδεχόμαστε τη νέα MED Swimwear και underwear collection!

Υποδεχόμαστε τη νέα MED Swimwear και underwear collection!

Η MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων μαγιό και εσωρούχων που σηματοδοτεί την εξέλιξη! Ανακαλύψτε όσα δημιούργησε το brand!

Μπαίνοντας σε μία εποχή ανανέωσης που αγκαλιάζει τα σώματα και τις επιθυμίες όλων των γυναικών και των ανδρών, η MED κυκλοφορεί τη νέα swimwear και underwear collection. Η σεζόν Άνοιξη και Καλοκαίρι είναι συνυφασμένη με την αναγέννηση και αυτό θέλει να αποτυπώσει το brand. Πώς; Μέσα από τα νέα εξελιγμένα μαγιό και εσώρουχα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Μαίρη.Βυτινάρος. Το διεθνές μοντέλο που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το σώμα της και απολαμβάνει τις ξένοιαστες στιγμές της ζωής της.

MED

Η νέα συλλογή μαγιό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2024 αντλεί έμπνευση από τον καυτό ήλιο, τα ιριδίζοντα κύματα, τα κοχύλια της θάλασσας, τις τροπικές παραλίες και τα ξέφρενα beach parties. Τα νέα γυναικεία και ανδρικά μαγιό της.MED είναι εξελιγμένα ως προς τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Διατηρούν την υψηλή ποιότητα των υλικών, την άνεση και την άρτια εφαρμογή.

Η S/S24 underwear collection είναι απολύτως εναρμονισμένη με το ηλιόλουστο σκηνικό των θερμών μηνών και εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα της φύσης. Το αποτέλεσμα είναι σχέδια με floral elements, παλ αποχρώσεις, ντελικάτη δαντέλα, cutouts και άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η σύγχρονη γυναίκα βρίσκει τα θηλυκά και συνάμα κομψά εσώρουχα που φέρνουν στην επιφάνεια τη σέξι πλευρά της. Παράλληλα, τα κλασσικά αλλά και τα πιο edgy εσώρουχα της collection σχεδιάστηκαν για δυναμικούς άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

MED

Τέλος, μετά την ευρεία αποδοχή της, και η Sportswear.Athleisure σειρά για γυναίκες και άνδρες επανέρχεται με νέα σχέδια στη συλλογή για την Άνοιξη και το.Καλοκαίρι, που περιλαμβάνει στιλάτα κομμάτια από.HiTech υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

 

MED

 

Ανακαλύψτε τη νέα Swim wear and Underwear Spring / Summer 2024 collection
στα καταστήματα και το e-shop της MED.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?