Home / Fashion  / Οι κόκκινες μπαλαρίνες είναι το νέο μας fashion obsession

Οι κόκκινες μπαλαρίνες είναι το νέο μας fashion obsession

red ballet
Δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν τη στιγμή είναι το κόκκινο και οι μπαλαρίνες. Γιατί, λοιπόν, να μην τις συνδυάσουμε;

 

Μιλώντας για τα πιο hot χρώματα της σεζόν, ένα είναι εκείνο που μας έρχεται στο μυαλό. Ήδη από τις αρχές του φθινοπώρου, το κόκκινο ξεκίνησε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Σήμερα, οι έντονες αποχρώσεις του κόκκινου συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ιδιαίτερα σε φορέματα, τσάντες και παπούτσια. Από την άλλη πλευρά, το ballet obsession έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας, με τις μπαλαρίνες να πρωταγωνιστούν σε κάθε εμφάνιση. Από casual και street wear outfits, μέχρι και αυστηρά office looks, οι μπαλαρίνες είναι αναμφισβήτητα η no1 τάση αυτής της σεζόν.

 

κόκκινες μπαλαρίνες

Photo credit: Felicia Akerstrom

 

Έχοντας αναλύσει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024, καταλήγουμε ότι το ανερχόμενο trend της άνοιξης είναι οι κόκκινες μπαλαρίνες. Το συγκεκριμένο fashion combo αποτελεί την τέλεια επιλογή, για να αναβαθμίσουμε τα looks μας, αφού ένα κόκκινο στοιχείο δίνει την απαραίτητη ένταση και δυναμική στις εμφανίσεις μας, χωρίς όμως να χάσουν την κομψότητά τους. Αν, λοιπόν, ψάχνεις τρόπο να ανανεώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου, τότε το δίδυμο κόκκινο & μπαλαρίνα είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι!

 

Ψάχνοντας να βρω ποιο κομμάτι θα γίνει το δικό μου αγαπημένο, δημιούργησα την τέλεια wish list για εσένα που θέλεις να μεγαλώσεις τη συλλογή σου με ένα ζευγάρι κόκκινες μπαλαρίνες.

 

Pleated leather mary-jane ballet flats, COS

 

 

Μαλακές μπαλαρίνες με λάστιχο, Massimo Dutti

 

κόκκινες μπαλαρίνες

 

Mesh ballet flats, ALAÏA

 

Mesh ballet flats, ZARA

 

κόκκινες μπαλαρίνες

 

Buckled pointed-toe ballerina shoes, GANNI

Patent leather Mary Jane ballet flats, Le Monde Beryl

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @manondevelder/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada