Home / Beauty  / Η Aveda καλωσορίζει το Botanical Repair Strengthening Overnight Serum!

Η Aveda καλωσορίζει το Botanical Repair Strengthening Overnight Serum!

Botanical Repair

Το καινούργιο Botanical Repair Strengthening Overnight Serum της Aveda μεταμορφώνει τα μαλλιά σε μία νύχτα, επανορθώνοντάς τα σε βάθος.

 

Η Aveda, το vegan brand περιποίησης μαλλιών, λανσάρει ένα νέο, ισχυρό και καινοτόμο serum, το οποίο δημιουργεί άμεσα νέους δεσμούς στην τρίχα, μέσα σε μία νύχτα. Με αποστολή τη φροντίδα των μαλλιών και του πλανήτη, κυκλοφορεί το Botanical Repair Strengthening Overnight Serum. Ξυπνήστε με ορατά επανορθωμένα μαλλιά, χάρη στο πέπλο προστασίας του ορού. Αποτρέπει την καταστροφή και το φριζάρισμα των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφήνοντάς τα πιο δυνατά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα.

 

 

Ενισχυμένο με την ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης των μαλλιών Botanical Repair™, το νέο serum δρα σε μια νύχτα. Είναι ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει 8 ώρες αδιάκοπης επανόρθωσης στα μαλλιά. Δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο τα μαλλιά δεν είναι τόσο εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84% σε μια μόνο νύχτα.

 

 

“Το ‘skinification’ των μαλλιών είναι μια αναπτυσσόμενη τάση, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την ελαφριά και απορροφητική υφή του serum, καθώς και την υψηλή επίδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Η Aveda είναι ένα brand που δεν συμβιβάζεται. Γι’ αυτό η ομάδα μας χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια, για να φτάσει στην επιθυμητή υφή και απόδοση του προϊόντος”.

 

 

Χρήση: Εφαρμογή του serum σε όλο το μήκος των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου (μην ξεβγάλετε). Μπορείτε να το εφαρμόσετε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, στις άκρες, για περισσότερη θρέψη.

 

www.aveda.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.