Home / Beauty  / Η Aveda γιορτάζει την πρώτη Vegan επέτειό της

Η Aveda γιορτάζει την πρώτη Vegan επέτειό της

Η Aveda γίνεται υπερήφανη χορηγός του κινήματος Veganuary για το 2022.

 

Το πετυχημένο beauty brand Aveda κάνει ένα βιώσιμο βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον. Αποφάσισε να στηρίξει το μη κερδοσκοπικό κίνημα Veganuary, γιορτάζοντας την πρώτη vegan επέτειό της και βοηθώντας την ανάδειξη του βιγκανισμού. Οι δυο φορείς επιθυμούν να γνωστοποιήσουν τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένας χορτοφαγικός τρόπος ζωής στην υγεία του πλανήτη.

 

 

Το Veganuary είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ταυτόχρονα ένα ετήσιο κίνημα, το οποίο ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν μία χορτοφαγική διατροφή για 31 μέρες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Ιδρύθηκε το 2014, με σκοπό να υποστηρίξει και να εμπνεύσει ανθρώπους να δοκιμάσουν μία vegan διατροφή, παρέχοντάς τους εκπαίδευση σχετικά με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο και την προσωπική ευημερία, καθώς και μέσω της προώθησης και κοινοποίησης vegan συνταγών. Πέρυσι, το Veganuary σημείωσε 28% αύξηση των συμμετεχόντων σε όλο τον κόσμο (vs. 2020), με περισσότερους από 500.000 ανθρώπους παγκοσμίως να συμμετέχουν στην πρόκληση.

 

 

Αποστολή της Aveda είναι να φροντίσει τον κόσμο που ζούμε και να κάνει το κοινό της να σκέφτεται πιο πράσινα, γεγονός που θα ωφελήσει τόσο τους ίδιους, όσο και τον πλανήτη. Με περιβαλλοντική ευθύνη στον κόσμο της μόδας, η Aveda κινείται με βάσει τους παρακάτω παράγοντες. Καθαρή ομορφιά, υπεύθυνη προμήθεια, υπεύθυνη συσκευασία, cruelty-free και vegan συνθέσεις, περιβαλλοντική συνείδηση στην κατασκευή και βοήθεια στην προστασία και την παροχή καθαρού νερού στους ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη στις κοινότητες προμήθειας της Aveda και σε όλο τον κόσμο.

 

Εδώ θα μάθετε περισσότερα για τις νέες πρωτοβουλίες του brand, καθώς και τους τρόπους που μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.